5 skönhetsprodukter alla bör ha i sitt handbaggage

5 skönhetsprodukter alla bör ha i sitt handbaggage

Flygresor kan vara en riktig mardröm för huden, och med vätskereglerna som bara tillåter ett begränsat antal produkter som inte får vara mer än 100 ml styck är det en utmaning att få till den perfekta beautypackningen. Vi tipsar om hur du ska tänka när du packar necessären inför flygresan.

Sheet mask

Om din flight är lång och du prioriterar en plumpad och återfuktad hud mer än att dina stolsgrannar tycker att du har förståndet i behåll är en sheet mask perfekt. Håll dig sysselsatt under långflighten genom att lägga på Mizon Enjoy Vital Up Time Nourishing Mask och plugga in dina hörlurar med avslappnade musik – så nära det går att komma ett spa i luften (i alla fall om du reser i ekonomi!) Enkelpaketerade masker tar inte heller upp någon dyrbar plats i handbaggaget och på bara 25 ml klarar du dig med råge under maxgränsen.

Torrschampo

För hår som har en tendens att bli fett eller tappa volymen är en miniflaska torrschampo en räddare i nöden. Trots att det tekniskt sett är ett puder räknas torrschampo på sprayflaska som vätska och får därför inte överstiga 100 ml. Bangerhead Professional  Fresh Me Up Mini innehåller 75 ml och absorberar fett omedelbart samtidigt som den ger volym och textur till håret. Bara att spraya och rufsa om med fingrarna och du är good to go!

Blotting papers

Undvik att packa stora och skrymmande puderdosor som riskerar att gå sönder och dessutom kräver en borste för applicering. Blotting papers tar knappt någon plats alls i packningen och håller flottet borta från T-zonen. NYX  Matte Blotting Papers ger dessutom en pudermatt yta och kan användas ovanpå make up.

Det lilla röda

Man vet aldrig hur länge man kan bli fast på en mellanlandning eller plan och många situationer kan vänta en när man väl når sin destination. Med ett perfekt rött läppstift går du från trött och glåmig till redo för party på nolltid. Klassiska Ruby Woo från Mac passar de flesta hudtoner och sitter dessutom som berget så att du slipper touch ups.

Glow spray

Flygplansluft kan lätt göra huden torr och glåmig och i behov av en pick-me-up. Pixi Glow Mist Spray är en lätt och lystergivande spray som passar perfekt för att fylla på fuktdepåerna i ansiktet under resans gång för att fixa nytt glow på nolltid.

 

Shop the article

NYX Professional Makeup Matte Blotting Paper
Bangerhead Fresh Me Up (75ml)
Bangerhead Fresh Me Up (75ml)

29 kr 39 kr Rek.pris 

11
Pixi Glow Mist Spray (80ml)
Pixi Glow Mist Spray (80ml)

186 kr 249 kr Rek.pris 

3
MAC Cosmetics Retro Matte
All Fired Up Relentlessly Red Flat Out Fabulous Runway Hit Dangerous
MAC Cosmetics Retro Matte

149 kr 200 kr Rek.pris 

3

Share