5 produkter under 200 kr som alla ska ha

5 produkter under 200 kr som alla ska ha

Vi älskar alla att plocka fram stora plånboken och slå till på ett riktigt lyxigt beautykap, men när det kommer till skönhet är dyrt inte alltid bäst – vi har valt ut fem guldkorn för under tvåhundralappen som ingen borde vara utan.

Klassikers klassiker

Om kassan är skral gör du bäst i att investera i en hårprodukt som har flera olika användningsområden. Klassikern Moroccan Oil kan appliceras både i torrt och blött hår och hjälpa till att förstärka lockar eller ge en smooth blow out. Dessutom skyddar oljan håret från yttre påfrestningar och får det att dofta underbart.

Ju större desto bättre

Mascara är en nödvändighet i de flesta sminkarsenaler, men du behöver inte break the bank för att ge dig oemotståndliga fransar. Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara ger ordentligt med volym och längd samtidigt som den sitter hela dagen utan att lämna skuggor eller smul efter sig.

Räddaren i nöden

Ett perfekt rött läppstift är räddaren i nöden som snabbt tar dig från jobbchic till festfin inför oväntade AW:s eller spontana dejter. Isadora Perfect Matte Lipstick i Red Carpet passar de flesta hudtoner och sitter som berget, även om kvällen skulle avslutas med en kyss…

Ansiktslyft för under 40 spänn

En ögonfransböjare är det snabbaste och enklaste sättet att piffa till osminkade dagar, och eftersom Bangerhead Accessories Eyelash Curler kostar ynka 39 kr kanske det är det billigaste också. Ett snabbt kläm längst in vid fransrötterna öppnar upp ögonen och ger direkt ett intryck av längre fransar. Vill du ha mer effekt kan du applicera ett lager vattenfast mascara som gör att böjen håller hela dagen.

Fingertoppskänsla

När det kommer till en perfekt manikyr är det överlacket som tar dig från okej till salongsresultat. Ett riktigt bra överlack gör att dina naglar torkar supersnabbt och ger en utjämnad glossig finish. Seche Vite Top Coat gör att ditt lack smälter samman till ett enda slitstarkt lager vilket ger ett jämnare resultat som dessutom håller längre, oavsett i vilken prisklass ditt färglack ligger.

Shop the article

Share