5 produkter som får dig att se piggare ut på nolltid

5 produkter som får dig att se piggare ut på nolltid

Oavsett om det är en sen kväll på stan eller för lite sömn som ligger bakom ditt glåmiga utseende finns det hjälp att få. Här är fem mirakelprodukter som piggar upp ditt utseende på nolltid!

Pixi Glow Mud Mask

Det första steget till en uppiggad look är en rengörande mask som ger huden nytt liv. Den här lermasken trollar bort orenheter och ökar cirkulationen så att ansiktet känns som nytt igen.

e.l.f. Eye Refresh - Clear

Det finns en uppsjö av hemmakurer som lovar att trolla bort påsar under ögonen, men om du inte har tid eller lust att kladda med gurkskivor eller tepåsar finns denna fiffiga roll on, som enkelt rullas på huden under ögonen för att tighta upp den och ge ett piggare och fräschare uttryck. Dessutom kan du ha den med dig i handväskan för en snabb uppiggning on the go.

NYX Dark Cirkle Concealer

När påsarna är puts väck är det dags att ta tag i eventuella mörka ringar som gärna tittar fram när sömnbristen är ett faktum. Bäst görs det med hjälp av en ordentligt täckande concealer som är speciellt anpassad för den tunna huden under ögonen. Applicera concealern med fingrarna för att hjälpa den att smälta in ordentligt i huden.

Isadora Strobing Highlighting Stick

Inget döljer trötthet så bra som en ordentlig highlighter. Använd sticket för att markera ansiktets högsta punkter så som kindbenen, tinningarna och näsbenet – det ger dig en uppiggande lyster som kommer att få folk att tro att du klev i säng i god tid igår.

Bangerhead Eyelash Curler

Det bästa knepet för klarvakna ögon (förutom en god natts sömn då, men vem har tid med det alla gånger?) är att böja fransarna med en ögonfransböjare. Det öppnar upp ögat och ger en piggare blick på bara ett par sekunder, och självklart kan du sen följa upp med din favoritmascara för att maxa effekten.

Shop the article

Pixi Glow Mud Mask (45ml)
Pixi Glow Mud Mask (45ml)

279 kr 279 kr Rek.pris 

0
Isadora Strobing Highlighting Stick - Champagne Glow
IsaDora Strobing Highlighting Stick - Champagne Glow

102 kr 129 kr 129 kr Rek.pris 

1

Share