5 produkter som får dig att se bra ut på bild

5 produkter som får dig att se bra ut på bild

Perfekt make-up hemma i spegeln, men en mardröm i Instagram-flödet – känns det bekant? Om du ska fotograferas, speciellt om det ska ske med blixt, bör du satsa på en kameravänlig makeup så att du blir ditt bästa jag – även på bild!

Even Steven

Även om de flesta av oss har en viss naturlig nyansskillnad mellan ansikte och hals kan det på bild i värsta fall bli ännu tydligare och ge en skarp kant längs käklinjen. För att undvika denna faux pas kan du helt enkelt applicera din foundation över halsen ned till urringningen med en foundationborste från ZOEVA som ger lätt- till medeltäckning och är enkel att jobba med på stora hudområden

No go glitter

Glitter må vara den ultimata partyhöjaren, men är det inbakat i din highlighter finns risken att du påminner om en diskokula istället för den skimrande gudinna du föreställt dig. E.L.F’s bakade highlighter ger dig perfekt gyllene hy utan risk för oönskat glitter.

Fake it

Ett par lösögonfransar som är åt det mer voluminösa hållet irl blir perfekt flirtiga fransar på din profilbild, eftersom kameran har en tendens att ”skala av” lite av dramatiken. Satsa på ett par glamourösa lösisar som till exempel Ardell Double Up Lashes 201 nästa gång du vet att du kommer att stå framför kameralinsen.

Blot it out

Även om du inte vill släpa med dig den stora sminkväskan ut finns alltid plats för ett kuvert med blotting papers. NYX Green Tea Blotting Papers innehåller 100 stycken silkeslena papper som du snabbt kan svepa över blanka hudpartier för att göra dem perfekt matta i tid till ditt insta-moment.

Blushing rose

I verkliga livet räcker det ofta med en antydan till färg på kinderna för att du skall se frisk och rosig ut, men på bild försvinner lätt rouget vilket kan få dig att se urtvättad eller blek ut. Satsa därför på att markera kindens högsta punk, det vill säga det som kallas kindens ”äpple”, ordentligt med en nyans som passar med din hudton. Välj gärna ett aprikost rouge om du har en varm hudton, eller en mer rosa om du går i kalla färger. Med ZOEVAs Pink Specturm Blush Palette får du fyra nyanser som du kan blanda för att skapa det perfekta rouget.

Shop the article

E.L.F Baked Highlighter
Moonlight Pearl Blush Gems
e.l.f CosmeticsE.L.F Baked Highlighter

75 kr

0

Share