5 makeuptips som räddar din look i vinter

Med vintern runt hörnet är det dags att uppdatera necessären för den annalkande kylan. Vi listar produkterna som gör dig vinterredo i ett nafs.

Byt till vattenfast

När vintern anfaller är det vanligt att de kallare temperaturerna får ögonen att tåras vid minsta vindpust. Motverka rinnande smink genom att byta till en vattenfast mascara som stannar på plats under de kallaste månaderna. Clinique High Impact Waterproof Mascara ger maxade volymfransar som står emot all typ av väta även när det blåser snålblåst.

Investera i ett perfekt rött

Inget skriker höst och vinter så mycket som att byta ut sommarens färgstarka läppglans mot ett vampigt mörkrött stift. För extra trendkänsla kan du med fördel välja en matt läppcrème som ger ökad hållbarhet. NYX Liquid Suede Cream Lipstick i färgen Cherry skies har den perfekt djupröda tonen som gör dig chic hela vintern lång.

Addera olja

Huden blir ofta torrare under vinterhalvåret, vilket kan kräva att du byter ut eller uppdaterar din foundation. Om den du har känns för torr kan du till exempel testa att blanda den med en droppe eller två av en ansiktsolja för extra näring och fukt. Clarins Santal Oil luktar ljuvligt och förvandlar med en droppe din favoritfoundation till en vintervänligare version.

Buska upp brynen

De buskiga brynen fortsätter att vara akut trendiga även under denna vinter. Fyll i dem som vanligt och avsluta med att borsta dem uppåt och utåt med Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel för extra fyllighet och färg.

Säkra med settingspray

Stora halsdukar och sköna polokragar hör vintern till, men har en tendens att gnida av sminket runt haka och hals. Skydda dina kläder och din perfekta make up genom att spraya hela ansiktet med en setting spray som till exempel budgetälsklingen e.l.f. Makeup Mist & Fix som håller sminket på plats hela dagen.

Shop the article

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick
NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick

fr. 50 kr fr. 99 kr fr. 99 kr Rek.pris 

5
Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel
Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel

212 kr 265 kr 235 kr Rek.pris 

3
e.l.f Cosmetics Makeup Mist & Fix Clear
e.l.f Cosmetics Makeup Mist & Fix Clear

47 kr 59 kr Rek.pris 

0
Clarins Santal Oil (30ml)
Clarins Santal Oil (30ml)

376 kr 470 kr Rek.pris 

3
Clinique High Impact Waterproof Mascara
Clinique High Impact Waterproof Mascara

196 kr 245 kr 225 kr Rek.pris 

9

Share