5 kultfavoriter som du MÅSTE prova

5 kultfavoriter som du MÅSTE prova

Även om det är kul att testa nytt blir storfavoriterna just favoriter av en anledning. Här är fem produkter som beautynördar över hela världen svär vid, har du dem alla i ditt badrumsskåp redan? Annars är det hög tid att sålla sig till flocken och klicka hem dessa guldkorn.

Moroccanoil Treatment

Originalet bland håroljor med äkta marockansk arganolja som slog ner som en bomb på beautymarknaden. Även om det har gått några år sedan håroljans storhetstid består Moroccanoil tack vare sina mjukgörande egenskaper och fantastiska kultdoft.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

Universalkrämen Eight Hour Cream från Elizabeth Arden är kanske den mest klassiska kultprodukten som finns att få tag på, och med sina många användningsområden är den ett måste i många badrumsskåp. Eight Hour Cream kan användas som läppglans såväl som på spruckna nagelband eller torra armbågar, och får sin klassiska doft från tallbarr.

Piz Buin Sun Lipstick SPF 30

Det går knappast att få mer åttiotalskänsla än av Piz Buins klassiskt bruna förpackningar, och solskyddstiftet för läppar väcker nostalgin till liv för de flesta. Det mjuka stiftet skyddar den känsliga huden på läpparna mot sol och doftar också härligt av vanilj.

Mason Pearson Brush

Hårborstarnas Rolls Royce, Mason Pearson, kostar visserligen en slant men ett inköp placerar dig också i en exklusiv skara tillsammans med en mängd celebriteter som svär vid borstens fantastiska egenskaper. Dessutom är borsten av yppersta kvalitét och om den behandlas varsamt och rengörs ofta sägs den kunna hålla en hel livstid.

Shiseido Eyelash Curler

Få makeupverktyg har genom åren fått så mycket uppmärksamhet som Shiseidos klassiska ögonfransböjare. Formen gör att du får tag i alla fransar, och böjen som ges är svår att efterlikna med billigare kopior. Med sina utbytbara plastpads kan den också användas år efter år och får därmed ses som en investering.

 

 

 

 

Shop the article

Mason Pearson Popular Bristle & Nylon Dark Ruby Y
Mason Pearson Popular Bristle & Nylon Dark Ruby

1295 kr 1495 kr 1495 kr Rek.pris 

0
Shiseido Eyelash Curler
Shiseido Eyelash Curler

249 kr 311 kr 265 kr Rek.pris 

17
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml) Y

Share