5 Instagramvänliga skönhetsprodukter

Skönhetsprodukter ska inte bara vara bara härliga att använda, vi vill kunna visa upp dem också! Här listar vi fem produkter som får dina Instagrambilder att flyga!

Rituals - The Ritual Of Sakura Hand Lotion

Hur nice är det inte med rismjölk och körsbärsblom? Förutom att Rituals handkräm gör dina händer silkeslena är den ett måste som inredningsdetalj och en fröjd för ögat på Instagram.

Babor - Skinovage Intensifier Lip Repair Balm

De exklusiva oljorna i Babors läppbalsam är mjukgörande och supersköna för läpparna. Och det bästa av allt, det har ett gyllene etui som får vilken Instagramanvändare som helst att jubla!

Zoeva - Sweet Glamour Eyeshadow Palette

Zoevas ögonskuggspalett är som en liten mix av lekfullhet och glamour. Pastell har aldrig känts mer rätt och förutom en drömmig look kommer du garanterat få en mängd hyllningar i instaflödet!

Smith & Cult - Nailed Lacquer Glass Souls

Lys upp både novembermörkret och ditt Instagramflöde med denna glittriga pärla. Lika snygg som hållbar! Som en bonus har Smith & Cult dessutom tagit bort 8 onödiga ingredienser ur sina nagellack.

Clarins - Multi-Active Yeux

Snygg, cool och smart ögonkräm som gör under för trötta ögon (och dina likes!). Tuben är flirtigt rosa och krämen appliceras med en liten metallplatta som är härligt kylande mot huden!

 

Shop the article

Clarins Multi-Active Yeux (15ml)
Clarins Multi-Active Yeux (15ml)

450 kr Rek.pris 

2

Share