5 enkla knep som ger dig fylligare fransar

5 enkla knep som ger dig fylligare fransar

Boomen med ögonfransextensions visar att fina fransar står högt upp på önskelistan hos många. Men det finns knep att ta till för att fixa fram flirtiga och fylliga fransar helt på egen hand.

Näring

Boosta dina fransar med ett ögonfransserum för att få dem att växa. X-Lash ögonfransnäring appliceras längs med fransraden och gör dem naturligt längre och fylligare på 3-4 veckor.

Tight-lining

Genom att måla den övre vattenlinjen, så kallad tight lining, skapar du en illusion av tätare fransar på bara ett ögonblick. Använd en välpigmenterad penna så som Isadora Inliner Kajal, och lyft ögonlocket genom att försiktigt pressa bak ögonfransarna med ena pekfingret samtidigt som du vinklar huvudet bakåt och tittar nedåt i spegeln medan du målar.

Böj till

Ordentligt böjda fransar ser både längre och mer flirtiga ut. Investera i en bra ögonfransböjare så som Shiseido Eyelash Curler för att få maximal effekt utan att slita på fransarna. Placera böjaren så nära fransraden du kan och kläm ihop försiktigt men bestämt. Har du mycket raka fransar kan du följa upp med att böja dem en gång till på mitten för extra effekt.

Dubbla upp

En bra mascara är såklart a och o när det gäller att fixa fylligare fransar, men vill du ha ännu mer tryck i dem gör du bäst i att jobba med dubbla mascaror. Börja med att applicera en mascara med förlängande effekt, som till exempel Lancôme Definicils Mascara. När du uppnått den längd du önskar är det dags att plocka fram en volymmascara som ger maximal fyllighet. L’Oréal Paradise Extatic Mascara är enkel att måla med och ger ordentlig svärta och volym för ett överkomligt pris.

Fake it ’til you make it

Med stegen ovan kan du skapa seriöst fylliga fransar, men för en riktig lösögonfranseffekt är det tyvärr bara en sak som gäller – lösögonfransar. Välj ett gärna ett par fransar med en naturlig utformning så som Ardell Whispies, som också är enkla att applicera eftersom de har ett mjukt och genomskinligt band.

Shop the article

IsaDora Inliner Kajal 50 Inliner Kajal
IsaDora Inliner Kajal 50 Inliner Kajal

84 kr 95 kr Rek.pris 

4
Shiseido Eyelash Curler
Shiseido Eyelash Curler

249 kr 311 kr 265 kr Rek.pris 

17
Xlash Eyelash Serum
Xlash Eyelash Serum

359 kr 479 kr Rek.pris 

72
Ardell Demi Wispies
Ardell Demi Wispies

63 kr 79 kr Rek.pris 

2

Share