5 ekofavoriter du inte kommer vilja leva utan

5 ekofavoriter du inte kommer vilja leva utan

Förbi är tiden då eko betydde kletiga hemmamasker och tveksamma röror till håret. Idag finns många högpresterande ekoprodukter som ger toppresultat samtidigt som de är snälla mot miljön. Vi visar vilka gröna favoriter du absolut inte får missa!

Ekofavoriten nummer ett

Alla produkter från Maria Åkerberg är ekologiska och serien är därför ett utmärkt val för den som vill vara eco-chic! Produkterna baseras på traditionell aromaterapi och alla dofter och färger i dem kommer direkt från naturen. Maria Åkerberg Olive Cleansing är en av seriens bästsäljare som rengör huden skonsamt med hjälp av ekologisk olivolja och lämnar den babylen och skinande ren. För torra läppar är Maria Åkerberg Lip Care en riktig räddare i nöden, och det vårdande vegetabiliska innehållet är både snällt mot miljön och mot den känsliga huden på läpparna. De doftsatta varianterna har alla fått sin doft och smak från naturligt väldoftande ingredienser så som vaniljstång från Madagaskar och lakritsdoftande fänkålsolja.

Naturen möter teknologi

Om du gillar känslan av högteknologiska produkter men samtidigt vill vara rädd om jorden och handla eko är Cicamed ett märke att hålla ögonen på. Cicamed Organic Science Serum C är ett naturligt vitaminserum som är fullproppat med antioxidanter som skyddar huden mot fria syreradikaler. Använd serumet tillsammans med dagkrämen Organic Science Day Antioxidant från samma märke för att maxa den antioxidantiska effekten och hålla huden mjuk hela dagen. Till natten lugnar Burt's Bees Intense Hydration Night Cream huden med salvia och probiotika som skyddar mot bakterier och håller huden frisk och återfuktad under den viktiga nattsömnen.

Shop the article

Cicamed Organic Science Serum C (30ml) Y
Cicamed Organic Science Serum C (30ml)

449 kr Rek.pris 

0
EKO
Maria Åkerberg Olive Cleansing
250ml 100ml 30ml
Y
Maria Åkerberg Olive Cleansing

fr. 49 kr Rek.pris 

1
Cicamed Organic Science Day Antioxidant (50ml) Y
Burt's Bees Intense Hydration Night Creme (50g) Y
Burt's Bees Intense Hydration Night Creme (50g)

185 kr 209 kr Rek.pris 

3
EKO

Share