5 brun utan sol-produkter som ger en autentisk bränna

5 brun utan sol-produkter som ger en autentisk bränna

Med sommaren precis om hörnet är det hög tid att börja preppa för den snyggaste brännan att sporta under våren. Eftersom rynkor, solskador och hudcancer knappast står högst upp på önskelistan för någon beautylover kommer den bästa brännan på burk, men glöm fula orangeflammiga fuskbrännor - med dessa produkter kommer ingen veta att du hållit dig i skuggan.

St. Tropez Everyday Gradual Tan Face

När det kommer till ansiktet är det bästa sättet att ge illusionen av en naturlig bränna att bygga upp den gradvis - precis som du skulle ha gjort på stranden. Denna lättviktscrème kan användas varje dag för att ge en gradvis solkysst look.

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster

Ett annat sätt att gradvis skapa en gyllene lyster är att tillsätta en bus-produkt till din vanliga dagcrème. Dessa droppar blandas helt enkelt ut tillsammans med din favoritcrème och bygger sakta upp en naturlig bränna som ingen kan skilja från the real deal.

Vita Liberata Phenomenal 2-3 week Self Tan Mousse

När tiden inte finns för att vänta in en gradvis bränna (kanske vankas en het dejt?) gör du bäst i att satsa på en som ger färg både direkt utöver den mer långverkande bus-effekten. Denna mousse är helt luktfri och kommer inte avslöja din hemlighet ens för den känsligaste av näsor.

Decléor Self Tanning Milk Natural Glow

Förbered kroppen för en jämn bränna genom att exfoliera hela huden ordentligt. Smörj sedan in partier som är extra torra och har en tendens att dra åt sig mer färg med en vanlig bodylotion. Knän, armbågar och vrister är typiska sådana ställen som gärna avslöjar en fuskbränna. Välj sedan en produkt som är lätt att smörja in, som denna tanning milk, och smörj i cirkulära rörelser. Jobba gärna strukturellt, börja till exempel med höger underben, fortsätt med vänster innan du går vidare till höger överben. Med en bra rutin är risken betydligt mindre att du glömmer något område!

St. Tropez Tan Aplicator Mitt

Det lättaste sättet att avslöja en fuskbränna är att kolla på händerna - brun utan sol lämnar gärna ledtrådar i form av bruna handflator och nagelband hos den oförsiktige. Kom runt problemet genom att investera i en applikatorhandske. När du har smort in hela kroppen och tagit av dig handsken kan du svepa lätt med en bomullstuss med bus över handryggarna för att undvika kritvita tassar som bryter av mot resten av kroppen.

Shop the article

Clarins Golden Glow Booster Body (30ml)
Clarins Golden Glow Booster Body (30ml)

316 kr 395 kr Rek.pris 

2
St Tropez Everyday Gradual Tan Face -Medium/Dark

Share