5 beauty-tricks att sno från Kim Kardashian

5 beauty-tricks att sno från Kim Kardashian

Från reality-stjärna till stilikon: Kim Kardashian har under åren utvecklats till en modern skönhetsikon vars perfekta selfies och felfria makeup looks vi alla har beundrat en och en annan gång. Vill du ha en lika felfri makeupbas, lika vassa kindben och lika perfekta bryn som Kim K. har du hittat rätt! Vi har nämligen alla trade secrets som kommer att ge dig det där lilla extra och en rejäl dos av stjärnglans!


What’s the fuzz?

Kim Kardashians helkroppsbehandlingar med hårborttagande laser som även inkluderar ansiktet och babyhåren kanske känns lite over the top, men faktum är att ansiktshår kan försvåra sminkappliceringen ordentligt. Vill du bli av med småhår i ansiktet och skapa en perfekt slät yta rekommenderar vi istället hårbortagningsjräm speciellt anpassad för ansiktet så som Andrea Gentle Hair Remover.

Lash out!

Varför nöja sig med ett par fransar när man kan få två? Kims make up artist varierar mellan att använda enkla singelfransar, whispies och när det är full on glam – två par lösögonfransar på varje öga. Om du inte orkar gå igenom besväret med att få två rader fransar på plats kan du satsa på Ardell Double Up Lashes som har dubbelt så mycket fransar redan från början – smart va?

Baked goods

Idag är ”baking” ett begrepp som de flesta beautyfantasterna slänger sig lätt och ledigt med, men Kim (och hennes make up-artister) var bland de första att hoppa på tåget och använder fortfarande metoden som går ut på att applicera concealer i en triangelform under hela ögat och ned mot näsvingen. Sedan täcks hela området av ett ordentligt lager med löspuder som får smälta samman med concealern under 5-10 minuter innan överskottet försiktigt borstas av och gör plats för perfekt slät hud utan mörka ringar. Testa till exempel att kombinera Maybelline Fit Me Concealer med NYX Studio Finish Powder Translucent för en flawless look.

Double up!

Vi vanliga dödliga kanske nöjer oss med en eyeliner åt gången, men Kim har sällan mindre en två för att skapa sin signaturlook med riktigt sexiga kattögon. Först appliceras en kohlpenna, så som Clarins Crayon Kohl och suddas uppåt och utåt. Efter det är det dags för en knivskarp flytande eyeliner med en rejäl vinge. Testa till exempel lättapplicerade Flex Tip Eyeliner från Isadora.

Full coverage

När det vankas röda mattan har Kims make up-artist erkänt att han applicerar foundation på alla synliga kroppsdelar för att garantera en jämn hudton överallt, men det kanske är lite overkill till och med för en helkväll på klubben. Satsa istället på att dutta lite foundation på öronen och halsen för att undvika skarpa ränder. Med en fuktad svamp så som Real Techniques Miracle Complexion Sponge  får du ett skirt och jämnt resultat överallt.

 

Shop the article

Clarins Crayon Khol
02 Brown 04 Platinum 07 Smoky Plum Intense Green 10 True Violet 01 Carbon Black
Clarins Crayon Khol

152 kr 190 kr

0
Bloggfavorit

Share