30 år? Det här borde din hudvårdsrutin innehålla!

Trettio är förvisso det nya tjugo, men ju äldre du blir, desto mer kräver din hud av din hudvård. Vi har plockat ihop de bästa produkterna för dig som är 30 plus och vill ha flawless hud.

Rengöring

Oavsett om det fortfarande är utekvällar eller småbarnslek som står på schemat under dina 30s, är en bra rengöring a och o. Om du har torr hud; satsa på en djuprengörande men mild ansiktstvätt som inte torkar ut huden så som Clarins Gentle Cleanser Dry or Sensitive Skin.  Om din ungdom fortfarande gör sig påmind med fet eller oljig hud är Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula till god hjälp för att hålla ansiktet i skick.

Serum

Även om huden inte börjat visa upp några ålderstecken ännu är 30-årsåldern en bra period att introducera mer avancerad hudvård för att hålla rynkor och pigmentfläckar borta. Serum har mindre molekyler än vanlig hudkräm och kan därför gå djupare ner i huden för att verka, så därför är ett bra anti aging-serum  en bra investering för att hålla huden ung.  Estelle & Thild Super BioActive Age Control Serum bekämpar fria radikaler och motverkar linjer i ansiktet.

Ögonkräm

Om du inte använt en speciell ögonkräm tidigare är det hög tid att börja när du passerat trettio-sträcket. Huden runt ögonen är tunnare än i resten av ansiktet och behöver en lättare kräm speciellt anpassad för området. Dermalogica Total Eye Care SPF 15 vårdar och skyddar den ömtåliga huden runt ögonen samtidigt som den ger en uppljusande effekt som optiskt hjälper till att dölja mörka ringar.

Återfuktning

När huden åldras minskar produktionen av elastin och kollagen, vilket kan göra huden mindre elastisk och leda till rynkor. Minskad fukt i det yttre hudlagret kan också leda till torr hud som behöver hjälp på traven för att behålla fuktbalansen. Biotherme Aquasource är en högteknologisk återfuktare som håller huden återfuktad längre, samtidigt som den vårdar huden.

Shop the article

Dermalogica Total Eye Care SPF15 (15ml)
Dermalogica Total Eye Care SPF15 (15ml)

384 kr 545 kr Rek.pris 

11
Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula (200ml) Y
Estelle & Thild Super BioActive Control Serum (30ml) Y
Biotherm Aquasource Cream Dry Skin (50ml) Y
Biotherm Aquasource Cream Dry Skin (50ml)

395 kr 369 kr Rek.pris 

2

Share