3 stylingidéer som räddar en dålig hårdag

3 stylingidéer som räddar en dålig hårdag

Vissa dagar vill håret verkligen inte visa sig från sin bästa sida, och ibland finns inte tiden att gå tillbaka till ruta ett och börja om med tvätt och styling. Då är det bra att ha ett gäng osvikliga bad hair day-räddare i rockärmen. Vi visar dig våra favoriter som får dig att gå från sunkig till chic på nolltid.

Utbakade flätor

Flätor är latmaskens bästa vän, eftersom de funkar även de sista dagarna innan tvätt. För vissa tunna och glatta hårtyper kan det till och med vara bättre att fläta när håret inte är helt rent för att få lite extra grepp. Variera den vanliga flätan med utbakade flätor och applicera ett stylingpuder så som OSiS Dust It över hela flätan och dra sedan försiktigt isär den för att göra flätorna fluffigare.

Wet Look

If you can’t beat them – join ’em, brukar man säga och det kan även appliceras på dåliga hårdagar. Maskera stripigt hår genom att förvandla det till en wet look och ingen kommer att ana att du bara inte orkade tvätta håret. För att få till frisyren; fördela en hårgelé så som Sebastian Gel Forte från rötterna ungefär till öronhöjd och kamma sedan håret slätt bakåt med en fintandad kam. Släta till med handflatorna och avsluta med att spraya med en hård spray över hela hjässan. Till exempel R+Co Vicious Strong Hold Spray ger bra stadga och torkar fort.

Messy Bun

En slarvigt uppsatt knut kan vara den chicaste om görs på rätt sätt! Börja med att preppa håret ordentligt med torrschampo; Bangerhead Professional Fresh Me Up ger både volym och en nytvättad känsla. Tupera sedan överhåret ordentligt för att skapa lite höjd, och fäst håret med en tofs högt upp på hjässan. Snurra sedan håret löst runt tofsen och fäst med hårnålar. Avsluta med en mjuk spray så som Maria Nila Styling Spray för extra stadga och för att hålla flygiga hårstrån på plats.

Shop the article

Share