3 makeuptips som tar dina selfies till en ny nivå

3 makeuptips som tar dina selfies till en ny nivå

Selfien är här för att stanna så varför inte lägga lite extra krut på att göra den så fab som möjligt? Vi delar med oss av tre makeuptips som får dig att bli hyllad i instaflödet!

Concealer löser allt

En bra concealer är inte bara räddningen när du får ovälkomna uppstickare i ansiktet, utan också för att dölja mörka ringar under ögonen vilka tenderar att bli extra osmickrande på bild. Använd gärna Clarins Instant Concealer som innehåller skyddande vitamin A och E, eller Gotcha Covered Concealer med kokosolja från Nyx Professional Makeup. Var noga med att välja rätt ton på din concealer så att den smälter in väl i din egen hudton.

Framhäv ögonen

Ögonen är fokuspunkten i hela bilden så lägg lite extra krut på dem för att göra din selfie oslagbar! Ta hjälp av exempelvis Shiseido Eyelash Curler för att få till en fin form på ögonfransarna. Hypnose - Instant Volume mascara från Lancome förlänger dina fransar och hjälper till att dra blicken till ögonen. Applicera sedan en ljus skugga längst in på ögonlocket och under högsta punkten av ögonbrynet för att få en extra gnista i ögonen. Mary-Lou Manizer ger en härlig lyster och naturlig look.

Brynen ramar in ditt ansikte

Snygga ögonbryn kan förbättra din selfie avsevärt. Plocka dem jämna med en pincett som har bra greppyta, till exempel Bangerhead Tweezer, och fyll sedan i de glesa områdena av brynet med exempelvis Anastasia Brow Wiz som är krämig och lätt att applicera. Det kan vara en idé att använda en något mörkare ton då kameran har en tendens att ljusa upp ansiktsdragen.

Shop the article

theBalm Mary-Lou Manizer Y
theBalm Mary-Lou Manizer

216 kr 270 kr

14
NYX Gotcha Covered Concealer Pen
Y
NYX Professional MakeupNYX Gotcha Covered Concealer Pen

fr. 40 kr fr. 79 kr

0
Shiseido Eyelash Curler Y
Shiseido Eyelash Curler

248 kr 310 kr

7
Clarins Instant Concealer
Y
Clarins Instant Concealer

260 kr 325 kr

2
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Y
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

188 kr 235 kr

14

Share