3 makeuptips som tar dina selfies till en ny nivå

3 makeuptips som tar dina selfies till en ny nivå

Selfien är här för att stanna så varför inte lägga lite extra krut på att göra den så fab som möjligt? Vi delar med oss av tre makeuptips som får dig att bli hyllad i instaflödet!

Concealer löser allt

En bra concealer är inte bara räddningen när du får ovälkomna uppstickare i ansiktet, utan också för att dölja mörka ringar under ögonen vilka tenderar att bli extra osmickrande på bild. Använd gärna Clarins Instant Concealer som innehåller skyddande vitamin A och E, eller Gotcha Covered Concealer med kokosolja från Nyx Professional Makeup. Var noga med att välja rätt ton på din concealer så att den smälter in väl i din egen hudton.

Framhäv ögonen

Ögonen är fokuspunkten i hela bilden så lägg lite extra krut på dem för att göra din selfie oslagbar! Ta hjälp av exempelvis Shiseido Eyelash Curler för att få till en fin form på ögonfransarna. Hypnose - Instant Volume mascara från Lancome förlänger dina fransar och hjälper till att dra blicken till ögonen. Applicera sedan en ljus skugga längst in på ögonlocket och under högsta punkten av ögonbrynet för att få en extra gnista i ögonen. Mary-Lou Manizer ger en härlig lyster och naturlig look.

Brynen ramar in ditt ansikte

Snygga ögonbryn kan förbättra din selfie avsevärt. Plocka dem jämna med en pincett som har bra greppyta, till exempel Bangerhead Tweezer, och fyll sedan i de glesa områdena av brynet med exempelvis Anastasia Brow Wiz som är krämig och lätt att applicera. Det kan vara en idé att använda en något mörkare ton då kameran har en tendens att ljusa upp ansiktsdragen.

Shop the article

theBalm Mary-Lou Manizer
theBalm Mary-Lou Manizer

165 kr 270 kr Rek.pris 

37
Clarins Instant Concealer
Clarins Instant Concealer

260 kr 325 kr Rek.pris 

18
NYX Professional Makeup Gotcha Covered Concealer Pen
NYX Professional Makeup Gotcha Covered Concealer Pen

fr. 45 kr fr. 89 kr Rek.pris 

0
Shiseido Eyelash Curler
Shiseido Eyelash Curler

264 kr 330 kr Rek.pris 

22
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

208 kr 260 kr 235 kr Rek.pris 

111

Share