3 enkla hårtips som sparar din tid

3 enkla hårtips som sparar din tid

Är du en av dem som ofta prioriterar bort hårstylingen när allt annat ska hinnas med under morgontimmarna? Du är inte ensam! Här delar vi med oss av 3 enkla hårtips som alla hinner med.

Acceptera en dålig hårdag

Att försöka stressa ihop en snygg frisyr när minuterna rinner iväg är sällan en bra idé. Hinner du inte tvätta och styla håret kan det ofta vara smidigare att bara rufsa till det och fästa upp hårlingorna lite slarvigt i nacken med Bangerhead Hair Pins. Har du lite längre hår är det supersnyggt att sätta upp det i en slarvig boll mitt på huvudet. Använd gärna Invisibobbles som är skonsamma mot håret och håller frisyren på plats hela dagen. Vill du ha en jämnare och mer tillrättalagd knut kan du ta hjälp av Solidas hårdonut som finns i både rund och avlång form.

Sov på saken
Många har mer tid på kvällen än morgonen, så passa på att tvätta, föna och fixa då istället. Ofta håller det sig till morgonen efter och det kan räcka att använda en bra stylingprodukt för att få upp volymen. Osis Dust it från Schwarzkopf är ett omtyckt volympuder som är lätt att applicera och ger en matt effekt i håret och massor av volym.

Keep it dry

Torrschampot är räddaren i nöden alla gånger! Förutom den nytvättade känslan ger det dessutom mer volym till svallet. Välj bland massor av olika sorter, till exempel Maria Nila Dry Shampoo som ger en lättare volymeffekt och innehåller  100% veganska ingredienser, eller Kevin Murphy Fresh Hair som är lättanvänt och passar extra bra i tunna hår.

Shop the article

Maria Nila Dry Shampoo
250ml 100ml
Maria Nila Dry Shampoo

fr. 139 kr fr. 129 kr Rek.pris 

13
Kevin Murphy Fresh.Hair
250ml 100ml
Kevin Murphy Fresh.Hair

fr. 142 kr fr. 149 kr Rek.pris 

8

Share