3 ansiktsserum som räddar din hy (och budget)

3 ansiktsserum som räddar din hy (och budget)

Moisturizers och dagcréme är ett måste för att skydda och återfukta din hud. Men ett bra serum är nyckeln till att få ut bästa möjliga effekt av dessa. Här får du tips på tre bra och prisvärda serum som går ner på djupet och boostar din hy med massor av näring.

Lumene Sisu Urban Intense Hydrating Serum

Det finska varumärket Lumene inspireras av naturen och det nordiska landskapet när de tar fram sina produkter. Det märks tydligt i detta härliga serum som är fullproppat med antioxidanter från tallbarks- och grankvistnötextrakt. Dessa skyddar huden mot föroreningar, binder fukt och lämnar en mjuk och härlig känsla efter sig. Serumet är dessutom fri från parabener och mineraloljor.

Estelle & Thild Thirst Relief Vitamin Serum

Här har du ett vitaminrikt serum som släcker törsten på två sekunder. De naturliga och ekologiska ingredienserna tränger ned i huden på djupet och ökar spänsten. Det innehåller också den populära superingrediensen hyaluronsyra som binder fukt och är räddningen för dig med torr hy. Perfekt produkt att ta med dig på till exempel flyget när huden känns torr och stram.

Clarins Energy Booster

Är din hy utsatt för sömnbrist, jetlag eller allmän stress? Då är Clarins energibooster ett måste! Ginsengextrakt och veteprotein stimulerar hudens cellförnyelse så att den får tillbaka sin spänst och lyster. Blanda några droppar av detta superkoncentrerade serum i din fuktcreme eller ansiktsmask. Clarins erbjuder även en Repair Booster när du behöver reparera huden och dämpa rodnader, och en Detox Booster med grönt kaffe för dig som vill köra en riktig avgiftning av en livlös hy.

Shop the article

Clarins Detox Booster (15ml)
Clarins Detox Booster (15ml)

356 kr 395 kr

0
Clarins Repair Booster (15ml)
Clarins Repair Booster (15ml)

356 kr 395 kr

0

Share