Lystergivande produkter från Yves Saint Laurent

Tips för mer lyster.

Är du någon som lever efter mottot “more is more” när det kommer till lyster i din sminkning? Då har vi samlat några produkttips perfekta för dig. Vem gillar inte ett härligt glow att ackompanjera till sensommar nyansen? Ännu bättre är det faktum många av våra tips inte bara är makeup utan även hudvård och vice versa. Vem älskar inte en sådan hybrid?


Lystergivande makeup.

På tal om just mer lyster till din look så måste vi såklart få nämna Touche Éclat. Vad som snabbt kom att bli en succé i många glow-getters rutiner har nu fått flertal produkter i sin portfölj. Kanske har du redan fått förmånen att testa Touche Éclat Brightening Pen som vart startskottet på vad som senare kom att bli en serie. Men bland dessa produkter finner du nu alltså flertalet lystergivande makeup-måsten. Som Touche Éclat All-In-One Glow Foundation som levererar naturlig lyster, medium täckning, SPF 23 och råkar dessutom vara ett av varumärkets mest återfuktande foundations. Önskar du mer makeup som även verkar vårdande så måste vi också tipsa om Touche Éclat Blur Primer som inte bara preppar din hud för dina basprodukter utan även innehåller flertalet närande oljor så att din hy även upplevs mer mjuk och len.


Lystergivande hudvård.

Nu när vi ändå är på temat ”skönhetsprodukter som levererar både lyster och vård” så känns det som ett ypperligt tillfälle att även nämna Top Secret. Ingen hemlighet att denna serie hudvård har en hel del tips och tricks på hur du kan få lite mer lyster till din look. Första steget i att framkalla mer naturlig lyster är så klart att regelbundet komplettera rutinen med en exfolierng, som till exempel Top Secrets Natural Action Exfoliator. I serien hittar du även Top Secrets Instant Moisture Glow, ytterligare steg att ta till för mer glow. Denna ansiktskräm innehåller både hyaluronsyra och sheasmör som lämnar huden återfuktad, men den levererar även en boost av lyster. Känns det fortfarande ej tillräckligt kan du alltid avsluta med Top Secrets Glow Perfecting Mist, settingspray som inte bara håller sminket på plats utan ger det även en skimrande finish.

Shoppa produkterna.

Filter
16 produkter
Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat High Cover

fr. 308 kr fr. 385 kr Rek.pris 

2
Yves Saint Laurent Touche Eclat
00
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat

fr. 308 kr fr. 395 kr Rek.pris 

7
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat Shimmer Stick
1 2 3 4
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat All-In-One Glow Foundation
Y
Yves Saint Laurent Top Secrets Lip Perfector Y
Yves Saint Laurent Top Secrets Glow Perfecting Mist Y
Yves Saint Laurent Top Secrets CC Cream
Apricot Lavender Rose
Y
Yves Saint Laurent Top Secrets CC Cream

545 kr 550 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >