Lystergivande hudvårdstips från OSKIA Skincare

Väck din hy till liv.

Lura både dig och din hy till ett piggare utseende. Tricket är att komplettera din hudvårdsrutin med lystergivande produkter, kanske några av de du finner nedan? Vi har samlat några favoriter från OSKIA Skincare som kommer resultera i en hud som ser piggare ut (för att inte nämna det faktum att produkterna även verkar plumpande, exfolierande och återfuktande). Scrolla ner och du hittar några absoluta hudvårdsfavoriter.


Tips för lite extra glow.

I de flesta fall är det fördelaktigt att arbeta proaktivt, som att påbörja rutinen redan innan du går och lägger dig till exempel. Liquid Mask är en peeling med mjölksyra som verkar bland annat exfolierande ergo även lystergivande. Sov med denna mask, som dessutom innehåller hyaluronsyra och niacinamid, och du får en riktigt vårdande skönhetssömn. Har du på morgonen tid även för en ansiktsmask så måste vi givetivs rekommendera Renaissance Mask, enzymmask som plumpar din hy och förser den med ett vackert glow.


Lystergivande duo.

Efter din rengöring, alternativt efter ovan tips, har vi nu kommit till att applicera serum. Såklart är det Get up & Glow som står först på tur att bli rekommenderad här. Serum med lätt textur som förvandlar en synbart trött hy till en piggare sådan genom att verka lystergivande. Avslutningsvis är det en återfuktare som gäller, om vi får välja så säger vi Renassiance 360. Anti-aging återfuktare som förbättrar spänst, reducerar synliga linjer och som verkar återfuktande. Och såklart finner du även i denna kräm lystergivande egenskaper.

Shoppa tipsen.

Filter
4 produkter
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

769 kr 769 kr Rek.pris 

5
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml) Y
OSKIA Skincare Liquid Mask (30ml)

829 kr 829 kr Rek.pris 

0
OSKIA Skincare Renaissance 360 (40ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance 360 (40ml)

969 kr 969 kr Rek.pris 

0
OSKIA Skincare Get Up And Glow (30ml) Y
OSKIA Skincare Get Up And Glow (30ml)

879 kr 879 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄