Lyster på flaska

Mångsidig lystergivare.

Nu ska du få höra en yrkeshemlighet för att fixa det där perfekta men samtidigt naturliga glowet. Hemligheten stavas Cellularose Brightening CC Lumi-Serum från By Terry. Lätt serum som både verkar vårdande och lystergivande. En storsäljare i By Terrys sortiment så kanske ingen major secret direkt (snarare det självklara valet i din makeup-rutin om du önskar lite extra lyster). 


Vad gör den?

Multipurpose-produkt som kombinerar hudvård med makeup. Match made in heaven om du frågar mig. Serum som kommer i fyra olika nyanser och som garanterar strålande lyster. Blurrar bort ojämnheter och neutraliserar röda toner i din hy samtidigt som den verkar lystergivande. Inte konstigt att denna produkt blivit en storfavorit.


Hur kan den användas?

Finns inga rätt eller fel när det kommer till hur denna produkt kan användas. Använd under din bas eller blanda med din foundation om du önskar ett naturligt glow, serumet kan även användas helt i sig. No1 och No2 är perfekta att använda som en highlighter. Applicera då produkten på kind- och brynben samt på näsryggen för det perfekta - in your face - glowet!

Shoppa Cellularose Brightening CC Lumi-Serum.

Filter
1 produkter
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum
Y
By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum

fr. 487 kr fr. 660 kr Rek.pris 

7

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >