Editor's choice / Lyster i sommar

Lyster i sommar

Sommarhy betyder lyster.

Flawless hy med extra glow? MAC Cosmetics fixar den ultimata makeupen i sommar. Fixa natulig lyster redan i basen eller gå all-in med skimmer med hjälp av primer och highlighter. MAC Cosmetics guidar till en look med massvis av glow. Glöm för all del inte att fixera din snygga look så den klarar en hel dag, vi tipsar hur nedan.


Lystergivande bas.

Börja din sommarlook med en foundation som är lystergivande. Vi kan tipsa om Mineralize Moisture SPF15 Foundation. Du får en hy som känns återfuktad, skyddad från sol och som givetvis strålar. Följ sedan upp med Mineralize Concealer som blurrar bort linjer och rynkor, håller i upp till 8 timmar och som ger en vacker satinfinish.


Ännu mer glow.

Önskas desto mer glow får vi kalla in våra vänner highlighter och strobe cream. Letar du efter en mer krämig highlighter måste du testa Extra Dimension Skinfinish, den smälter in i huden och ger ett helt fantastiskt glow. Strobe Cream är perfekt att använda som primer och innehåller skimrande partiklar som, du gissade det, förser huden med intensiv lyster.


Fixerande spray.

Nu när du försett din makeup med massa glow vill vi såklart att din sminkning ska stå pall hela dagen. Hur gör vi det enklast? Med en settingspray såklart! Prep+Prime Fix+ är given för just detta steg. Storsäljare som verkar återfuktande och som fixerar din sminkning. Varför inte prova nylanserade Prep+Prime Fix+ med SPF eller travelsize med somriga dofter?

Shoppa looken från MAC Cosmetics.

Filter
8 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Goldlite Rose Lavender
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

200 kr Rek.pris 

21
MAC Cosmetics Strobe Cream Sized To Go Y
Mac Cosmetics Mineralize Moisture SPF 15 Foundation
Nc 20 Nc 30 Nw 25 Nc 42 Nw13 Nc44 Nw18 Nc 40 Nc 37
Y
Mac Cosmetics Mineralize Concealer
Nw20 Nc20 Nc15 Nw25 Nc30 Nc25 Nc35 Nc45 Nc42 Nw30 Nw15 Nw35
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix + Sized To Go Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ SPF 30 Sun Spray Y
Mac Cosmetics Extra Dimension Skinfinish
Y
Mac Cosmetics Strobe Cream
Goldlite Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

350 kr Rek.pris 

4

20% rabatt på utvald hudvård >