Lösningen stavas K-beauty

Koreansk hudvård.

Feta ansiktskrämer med solskydd och slarv med rengöring kan bland annat resultera i problem med finnar under de varma och soliga sommarmånaderna. Vi har samlat lite produkter från vår trendiga, koreanska hudvårdskategori som kan vara räddningen i sommar.


Ansiktsrengöring.

För att undvika en aknebenägen hy är en bra rengöring A och O. Aromatica Tea Tree Balancing Foaming Cleanser passar en mer fet hudtyp och om man upplever problem med akne. Hemligheten är tea tree-oljan som löser upp talg och smuts vilket gör att din hy får en ordentlig djuprengöring. Dessutom innehåller den aloe vera som lugnar din hy.


Ansiktstoner.

En ingrediens du ska leta efter är salicylsyra som är grym på att reducera talgproduktionen. Du hittar den bland annat i Benton Aloe BHA Skin Toner som även innehåller snigelsekret, en ingrediens som är superpopulär inom koreansk skönhet och som motverkar just akne. Ansiktstoner som verkar balanserande, återfuktande och lindrande.


Ansiktsmask.

Ibland är det både smidigt och behagligt med en snabbkur. In kommer ansiktsmasken. Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask är en sheetmask som minskar synligheten av porer, balanserar talgproduktionen och tar kampen mot akne. Låter uttorkande? Ingen tid för oro, ansiktsmasken innehåller även flertalet mineraler som tillför massvis med fukt till din hy.

Shoppa tipsen.

Filter
2 produkter
Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml) Y
Benton Aloe Bha Skin Toner (200ml)

224 kr 280 kr Rek.pris 

23
Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask
1-pack
Y
Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask

48 kr 60 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄