L'Oréal Professionnel Cool blond

A true blondie.

De kalla askiga nyanserna har trendat i flera år och vi får inte nog av de härligt isiga tonerna. Att behålla den perfekta kalla nyansen i håret behöver som tur inte betyda slitet, överbehandlat hår! Det finns produkter som eliminerar varma toner samtidigt som de vårdar håret.  Vi har samlat några absoluta favoriter när det kommer till att få ett starkt, blont svall. Du hittar samtliga hårtips nedan.


För snabba resultat.

Vill du få tillbaka den kalla blonda nyansen ungefär precis just nu? Då ska du testa till exempel Kérastase Blond Masque Ultra Violet som tar bort varma toner effektivt. Ju längre tid du låter masken påverka, desto kallare resultat! Du ser skillnad redan efter en användning.


För långvariga resultat.

En inpackning en gång i veckan gör underverk men vill du har en riktigt iskall nyans bör du även investera i schampo och balsam. Testa till exempel Redken Blondage-serien, Kérastase Blonde Absolut-serien, Matrix So Silver-serien eller L’Oréal Professionnel Silver-serien för schampo och balsam som inte bara korrigerar varma toner utan även verkar vårdande.

Keep it cool.

Filter
Produktserie
Stäng och visa produkter
Pris
100 - 199 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr
Stäng och visa produkter
2 produkter
L'Oréal Professionnel Serie Expert Silver Conditioner
200ml 1000ml
L'Oréal Professionnel Serie Expert Silver Conditioner

fr. 100 kr fr. 133 kr Rek.pris 

0
L'Oréal Professionnel Silver Shampoo
300ml 500ml 1500ml
L'Oréal Professionnel Silver Shampoo

fr. 89 kr fr. 118 kr Rek.pris 

1

Leverans hem till dörren. Läs mer >