Lindra en irriterad hårbotten

Lugna ner din stressade hårbotten.

Gå till roten av problemet. Alltså bokstavligen. För ett hälsosamt hår krävs en hälsosam hårbotten. Låter logiskt, inte sant? En lösning för en mer balanserad och harmonisk hårbotten sitter Oribe inne på. Deras hårvårdsserie Serene är perfekt för dig som upplever en irriterad hårbotten med eventuella problem med flagnande hy och mjäll. Denna hårvårdsserie är absolut ingen nyhet på marknaden utan är redan lite av en favorit bland hårvårdsfantaster runt om. Vad som däremot är nytt är de två senaste lanseringarna i serien, vi berättar mer om dessa och hårvårdsserien nedan.


Återfå balansen.

Likt majoriteten av hårvårdrutiner så finner du i denna serie även ett schampo och balsam. Kombinera de två och du får ett rengjort och återfuktat hår, fritt från mjäll och flagnande hy, och du får en balanserad och lugn hårbotten. Nu kan du innan detta steg dessutom applicera en hårskrubb som även råkar vara en av de senaste lanseringarna inom Oribe Serene. Applicera i blött hår innan du schamponerar och du blir kvitt döda hudceller, överflödig olja och annan smuts som kan ha samlats i hårbotten.


Lugn och ro.

I serien finner du givetvis även en treatment. Denna behandling, som kan användas i både fuktigt och torrt hår, verkar för att omedelbart lugna en irriterad hårbotten. Mynta och kamomill gör att din hårbotten blir åter balanserad igen. Du hittar ytterligare en nyhet i denna hårvårdsserie, nämligen en thickening spray. Spraya den direkt i hårbotten för mer volym redan vid roten. Inte bara en stylingspray utan verkar även återfuktande, stärkande och balanserande.

Upptäck Oribe Serene.

Filter
3 produkter
Oribe Serene Scalp Exfoliating Scrub (125ml) Y
Oribe Serene Scalp Thickening Spray (125ml) Y
Oribe Serene Scalp Thickening Spray (125ml)

849 kr 849 kr Rek.pris 

0
Oribe Serene Scalp Leave-On Treatment (50ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄