Limiterad utgåva från ghd

Favoriter från ghd i limiterad utgåva.

Gör din styling både enkel och snabb. Nu kommer dessa värmeverktyg i en ny limiterad utgåva i en härlig puderrosa nyans. Och det är inte för inget som den fått just denna färg. I och med denna lansering vill man uppmärksamma bröstcancer. Ghd donerar dessutom 3 euro för varje såld produkt från kollektionen till Breast Cancer Research. Sannerligen en win-win-situation. Vi berättar mer om värmeverktygen nedan.


Rakt på sak.

I kollektionen hittar du bland annat Platinum+ Styler, varumärkets mest avancerade styler som anpassar sig efter hårets behov och tjocklek och levererar styling därefter. En riktig game-changer när det kommer till att få önskad styling utan att slita på håret. Även Gold Styler kommer nu i denna puderrosa nyans. Styler med dual-zone teknologi som garanterar en temperatur på 185 grader över hela plattorna. Du får snabbt ett slätare och smidigare hår med denna i stylingrutinen.


I full fart.

Men denna rosa kollektion kommer med ytterligare en produkt, deras hårfön Helios såklart. Du får leta länge om du ska hitta en hårfön som verkar lika snabbt, med ett fokuserat luftflöde på 120km/h levererar denna önskad styling i dunderfart. Effektiva och enkla värmeverktyg i en snygg rosa design som syftar till ett större ändamål. Du hittar produkterna från denna limiterade kollektion nedan.

Shoppa kollektionen.

Filter
produkter

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >