Editor's choice / Life Plankton

Life Plankton

Bring your skin back to life.

Upplever du torr hy nu i kylan? Det är ett rätt så vanligt men knepigt hudtillstånd. Du är dock inte ensam och det finns hjälp att få! Biotherms hudvårdsserie Life Plankton är lösningen för dig och har dessutom fått några nya medlemmar. Scrolla ner och botanisera bland den senate hudvården från Biotherm.


Life Plankton Elixir.

Ansiktsserum räddar dig med blandhy. Med ett serum kan du nämligen återfukta hyn på djupet utan att täppa till porerna. Vår nya serumfavorit Life Plankton Elixir innehåller 5% av Biotherms signaturingrediens Life Plankton som återger huden dess elasticitet och reducerar även de fina linjerna.


Life Plankton Eye.

Life Plankton Eye minskar synligheten av fina linjer och mörka påsar kring ögonen. Perfekt för alla oss som inte alltid får sina åtta timmars sömn! Krämen har en närande men lätt gelformula som verkar härligt uppfriskande. Förvara din kräm i kylen för en extra uppfriskande effekt.


Life Plankton Sheet Mask.

Föryngrad hy med lyster och som är återfuktad: låter det intressant? Life Plankton Essence-In-Mask Sheet Mask är en engångsmask i bomull som gör just det! Masken passar alla hudtyper och åldrar och är ett toppenval för dig som letar efter en quick fix för yttorr vinterhy.

Shoppa Life Plankton.

Filter
7 produkter