Lee Stafford Hair Growth Treatment  i gruppen Hårvård / Inpackning & treatments / Inpackning hos Bangerhead (B036168)
Lee Stafford Hair Growth Treatment

Lee Stafford
Lee Stafford Hair Growth Treatment

109 kr / 59 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B036168

Lee Stafford Hair Growth Treatment är en intensiv inpackning som innehåller ett proteinbaserat komplex som motverkar att hårstrået bryts av eller skadas innan det når sin maximala önskade längd. Eftersom håret behåller sin längd blir resultatet att håret växer fortare. Produkten förbättrar konditionen av skadat hår genom att stärka, reparera och minska uppkomsten av spruckna hårtoppar.

Användning:
Massera in en generös mängd från hårrot till topp efter schamponeringen och låt verka i 5 minuter. Skölj noga och fortsätt som vanligt med balsam.

Lee StaffordMer från Lee Stafford
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Lotta 2016-01-25 @ 20:18:31

Jag brukar inte gå in o lämna omdöme hit o dit men nu måste jag! Jag har asiatiskt tjockt självlockigt hår som aldrig blivit längre än till axlarna men efter att ha använt 1 burk så når mitt hår ner på ryggen för första gången sen jag var barn! Så ja, det funkar! På mig iaf.

Josefine 2014-03-01 @ 16:34:09

Har självfall och frissigt håroch denna produkt funkar hur bra som helst med denna produkt! Mitt hår blir glansigt, inte en syn av frissigt hår och det luktar gott en lång stund efter användning. Kan inte leva utan denna produkt! Men att det blir längre vet jag inget om. Men om du har lockigt eller vågigt hår och tycker att din hårkvalite inte är den bästa, ge då denna produkt en chans!

kerstin p 2013-05-20 @ 20:20:51

Jag har användt ca 3 burkar av denna. jag köpte den pågrund av namnet, haha. Ni förstår treatment for hair that never grows past a certain length Det kunde liksom inte bli mer precis. Sedan är förpackningen awsome.Jag gör det misstaget att när jag köper nya hårprodukter köper jag tv-tre stycken. Då vet jag inte vilken av dem som är bra om jag märker resultatet på mitt hår.Jag har mycket och tockt, lockigt, halv marokannskt hår och denna bet inte på mitt hår. Jag märkte ingen skillnad men samtidigt vet jag inte hur mitt hår skulle reagerat under den perioden utan denna. Men jag skulle nog säga att denna är en bluff. Tveksam är jag ändå. Skulle vara kul om andra kunde betygsätta så man får se vad den gör till andras hår.

+ Fler recensioner

Rekommenderade tillbehör

Mer till dig

Y
Maria Nila Colour Refresh

259 kr

22
Redken All Soft Heavy Creme (250ml)

209 kr 310 kr

7
Kevin Murphy Blonde Angel (250ml)

269 kr

3
Matrix Biolage HydraSource Masque

128 kr 214 kr

0
Y
Maria Nila Structure Repair Trio

599 kr 717 kr

2

Senast visade