Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Lee Stafford Arganoil Miracle Oil i gruppen Hårvård / Styling / Hårolja hos Bangerhead (ls150)

Lee Stafford
Lee Stafford Arganoil Miracle Oil

149 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten ls150

Lee Stafford Arganoil from Morocco Nourishing Miracle Oil är en rik, närande olja som kommer från Marocko. Nourishing Miracle Oil innehåller många ingredienser som hjälper till att reparera och skapa ett lyxigt, hälsosamt hår. Nourishing Miracle Oil är en lättviktig oljebehandling för alla hårtyper, skapad med en speciell blandning av ingredienser som hjälper till att skapa ett mjukt, glansigt hår i superb kondition. Innehåller Pro-Argan™-komplex som ger näring och hjälper till att berika dess naturliga glans. Ditt hår blir mjukt, silkeslent utan extra tyngd.

Användning:
Applicera i blött eller torrt hår. Gnugga in några droppar av olja mellan dina händer och applicera i mitten av hårlängden till topparna i fuktigt hår. Styla som vanligt. Justera mängden efter behov, tjocklek och kvalitet på håret. När du applicerar i torrt hår, använd sparsamt och gnugga mellan händerna innan du applicerar i håret. Kom ihåg: du kan alltid lägga till men du kan inte ta bort. Undvik kontakt med ögonen, skulle du få olja i ögonen skölj omedelbart med rent vatten.

Lee StaffordMer från Lee Stafford
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Natalie Terese V 2013-09-03 @ 22:58:02

Den funkar bra mot frissigt hår, mitt hår blir mjukare då jag använder oljan. Men den luktar alldeles för mycket! Den luktar faktiskt rakvatten tyvärr. Och man har ofta en del andra produkter i håret samt parfym så lukten blir för mycket.

Stina 2013-01-30 @ 18:51:17

Helt suverän produkt! Mitt hår har blivit så otroligt mycket finare och mjukar tack vare denna! Den har även hjälpt till att lösa upp tovor som uppstått! Rekomenderar verkligen denna eftersom den är billig, håller länge och är super!

Christina 2013-01-30 @ 18:48:12

Väldigt bra olja till ett bra pris. Har använt den i ett halvår och har gjort mitt hår så otroligt mycket finare. Och det bästa är att det är den håller väldigt länge. Har knappt använt upp hälften, är väldigt nöjd med denna!

Emma 2012-12-25 @ 13:13:25

Jättebra olja! Har fått massor av komplimanger för att mitt hår ser så friskt ut sedan jag började använda denna!

+ Fler recensioner

Senast visade