Le Tan In Le Can i gruppen Hudvård / Sol & tan för ansikte / Brun utan sol för ansikte hos Bangerhead (B028225r)

Le Tan
Le Tan In Le Can

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B028225r

Le Tan in Le Can har en salongkvalitet med airbrush effekt som ger en solbränna med den jämna täckning som Le Tan Fast Tan är känd för. Le Tan in Le Can fungerar i alla vinklar med ett 360 graders munstycke som ger dig kontroll och levererar en superfin dimma med en härlig vaniljdoft. Vår Formula är berikad med vitamin E för att ge din hud en omedelbar frisk lyster och extra fukt.

1.     För att uppnå bästa resultat och en jämn solbränna, exfoliera huden grundligt och låt torka.

2.     Eftersom det kommer att bli över sprayning, se till att golvytan är täckt. Skaka väl före användning. Håll alltid burken med 30-40cm avstånd från kroppen och spraya över önskat område i en svepande rörelse. låt torka i 10 minuter innan påklädning och vänta 6-8 timmar före dusch och bad. Spraya inte överdrivet på ett och samma ställe eftersom detta kan orsaka till att sprayen rinner och du får oregelbunden djup färg. Ta bort eventuellt överskott med en servett.

3.     Tvätta händerna med tvål omedelbart efter varje applikation.  Använd en gång till för att uppnå en djupare färg.

Storlek:150g, 150ml
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Le TanMer från Le Tan
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Melanie 2014-01-23 @ 10:58:58

Sorry! Min burk var endast på 25g. Då ska jag inte klaga över hur länge den räckte. Denna räcker såklart längre då.

Melanie 2014-01-15 @ 00:19:57

Droppar lite. Framförallt är jag besviken på att den bara räckte till 2 brännor, och då spraya jag bara ansiktet/armar och lite av ryggen, dvs det som syntes när jag hade nyårsklänningen på mig... Färgen var bra, tydligt resultat. Huden blev inte gul eller orange, höll ca 3 dagar. Tycker dock den stinker, stank i badrummet i flera dagar, kom överallt på golvet, omedvetet trampa jag runt i allt och blev superbrun under fötterna. Blir gammal hederlig kräm nästa gång.

Agneta 2013-09-11 @ 11:38:43

Skräp!Det kommer överallt och ingenstans! Innan strålen kommer igång så droppar den, och man får stora svarta droppar på kroppen. Smörjer man inte ut dessa så ser det inte klokt ut. Tanken med spray var väl att slippa klina med händerna?!

+ Fler recensioner

Mer till dig

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment

490 kr

0
New
Crissa Get Brush Tan

495 kr

0
Crissa Get Air Tan Start Kit

1495 kr

2

Senast visade