Lancôme svarar på dina frågor

Svaren på dina frågor.

Visst uppkommer det en hel del frågor när man läser på om hudvårdsprodukter? Om hur den ska användas, vilka ingredienser den innehåller och till vilken hudtyp den passar etc. Lancôme hjälpte oss besvara några vanliga frågor som tycks uppkomma gällande produkter från deras sortiment, så vi slipper undra helt enkelt.


Varför ska jag använda serum?

Serum är tunnare än dag- eller nattkräm men innehåller vanligtvis en högre koncentration av aktiva ingredienser. Tack vare sin sammansättning och textur kan serum jobba mer intensivt och målinriktat och förbereda huden för kommande vård. Ett serum som vi rekommenderar är ikoniska Advanced Génifique Serum. Serumet har en sammansättning av 7 pre- och probiotikafraktioner och innehåller dessutom hyaluronsyra. Tack vare pre-och probiotikafraktioner hjälper serumet att balansera hudens mikrobiom. Serumet förbättrar cellförnyelsen på huden vilket gör att huden upplevs yngre, med mer lyster och förbättrad hudtextur.


Jag känner att min hud börjat åldras, vad kan jag göra?

Fina linjer är huvudsakligen föregångaren till rynkor. Ibland räcker det att använda återfuktande produkter men i många fall kan det vara dags att börja luta sig på hudvård med anti-aging fördelar. Ett annat tecken på åldrande kan vara ojämn pigmentering som ofta kan komma ifrån mycket solexponering samt hormonförändringar. En produkt som är perfekt för dig som vill jobba effektivt mot både linjer och rynkor samt jämna ut hudtonen är Renergie Multilift Ultra som kommer både utan och med SPF. Du får en fastare och fylligare hud med en jämnare och mer klar hudton. 


Vad kan jag göra för att få mer fyllighet till min hud?

Ett annat typiskt exempel på åldrande är när huden tappar sin volym. När östrogennivån sjunker hos kvinnor minskar hastigheten av vår cellförnyelse. Det bromsar produktionen av hyaluronsyra och lipider vilket kan resultera i en torrare hy som har svårt att binda fuktmolekylerna. Huden blir tunnare, mer benägen att få rynkor och förlorar ansiktsdefinition. Renergie Multi-Glow är en perfekt kräm för dig som vill öka hudens volym, jobba uppstramande och ger massor med lyster. Något extra med denna är att den innehåller extrakt av schisandrabär vilket lämnar en rosig lyster på huden och känns återfuktad på djupet.


Min hud känns uttorkad och känslig, vad kan jag göra?

Under vintern utsätts vår hud för kraftiga skillnader i klimat då vi snabbt går mellan det kyliga klimatet utomhus till ett varmare sådant inomhus. Det resulterar inte allt för sällan i att skyddsbarriären rubbas och att du upplever en torrare hy. Då är det viktigt att inte använda alltför aktiva produkter utan istället lägga fokus på att lugna och reparera. Här rekommenderar vi Hydra Zen serien. Hydra Zen seriens namn säger i princip vad det ger för resultat – fukt och lugnande. Du får dessutom en väldigt fräsch lyster av dessa och kan skräddarsy vilken typ av kräm du vill ha, de kommer nämligen med olika formula, textur och beroende på om det är dag- eller kvällstid.

Shoppa produkterna.

Filter
14 produkter
Lancôme Advanced Genifique Serum
30ml 50ml 75ml 115ml
Y
Lancôme Advanced Genifique Serum

fr. 596 kr fr. 780 kr Rek.pris 

1
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Day Cream (50ml)

401 kr 520 kr Rek.pris 

1
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Night Cream (50ml)

458 kr 595 kr Rek.pris 

2
Lancôme Hydra Zen Gel Cream (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Gel Cream (50ml)

401 kr 520 kr Rek.pris 

0
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream
Y
Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Cream

705 kr 925 kr Rek.pris 

0
Lancôme Rénergie Multi Glow Day Cream (50ml) Y
Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20 (50ml) Y
Lancôme Rénergie Multi-Glow Recovery Night Cream (50ml) Y
Lancôme Hydrazen BB Cream
02
Y
Lancôme Hydrazen BB Cream

281 kr 360 kr Rek.pris 

2
Lancôme Prep & Hydrate Primer (25ml) Y
Lancôme Prep & Hydrate Primer (25ml)

326 kr 420 kr Rek.pris 

0
Lancôme Hydra Zen Neurocalm Eye Cream (15ml) Y
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml) Y
Lancôme Hydra Zen Day Cream SPF 15 (50ml)

401 kr 520 kr Rek.pris 

0

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄