Lancôme, je t'aime

Lancôme, je t’aime.

Den här våren tar Lancôme oss med på en resa till det våriga Paris. Följ med oss till Café Bonheur och bli kär i de härliga pastellerna och skapa din romantiska look som en äkta fransyska. Och vet du vad? Just nu får du 20% rabatt på vår franska favorit. C’est très bien, eller hur?


Eyes that sparkle.

Gillar du pasteller? Oui, oui et oui! Lancômes senaste palett Café Bônheur Glitter Eye Palette 01 kommer med flera rosa och neutrala pastellfärger med både skimmer och glitter för en iögonfallande ögonmakeup. Du får dessutom med en appliceringsborste så denna palett är verkligen prêt-à-porter.


Lips that match.

Vad bär man till denna ögonsminkning då? Matchande läppar bien sûr! Lancômes klassiska läppstift L’Absolu Rouge har kommit i några nya nyanser lagom till dess att uteserveringarna börjar fyllas med liv igen. Sugen på pasteller och glitter? Då är vårens trender som skapade för dig!


Nail that combo.

Hattrick i färgkombo! Nu när ögonen och läpparna är fixade vad mer kan behövas? Matching nails, dah! Och du gissade rätt, nagellacken kommer i pastell och glitter. En mjuk rosa ton tillsammans med glitter i guldtoner. Lancôme Le Vernis sätter minsann cirkumflexet över o:et i denna look.

Shoppa vårlooken från Lancôme.

Filter
produkter
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >