Kvällsrutin från Elizabeth Arden

Innan du somnar.

Glöm inte bort din hy under kvällskvisten. Det är under natten som din hy får tid att reparera sig, därför är det ett ypperligt tillfälle att förse din hy med hudvård som tillgodoser alla dess behov. Vi har tagit fram en rutin från Elizabeth Arden som vi tror kanske skulle passa, scrolla ner så berättar vi mer!


Steg 1:

Rengöring och sminkborttagning i ett. Ceramide Replenishing Cleansing Oil tar bort orenheter och din makeup (även den vattenfasta sorten) och lämnar din hy ren och super smooth. I denna oljebaserade rengöring hittar du bland annat Omega 3, 6 och 9 samt Vitamin E som verkar vårdande. Nu är din hy 100% redo för efterföljande hudvård.


Steg 2:

I detta serum hittar du både ceramider och retinol, den perfekta kombinationen om du frågar mig. Ceramider verkar för att din hy ska bibehålla fukt och retinol verkar anti-aging. Eftersom retinol är känsligt mot både ljus och syre så är formulan kapsulerad. Du öppnar dem genom att vrida på fliken fram och tillbaka.


Steg 3:

Sista steget i rutinen är återfuktning. Givetvis måste du testa den kultförklarad universalprodukten Eight Hour Cream Skin Protectant. Krämen verkar återfuktande och kan användas i ansikte, på fötter och händer, i hårtopparna, på torra läppar och kan appliceras där din hy normalt fångar ljuset för lite extra glow.

Shoppa rutinen från Elizabeth Arden.

Filter
3 produkter
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml) Y
Elizabeth Arden Ceramide Capsules + Retinol Line Erasing Night Serum
60st 30st
Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >