Editor's choice / Kroppsvård på temat mandel

Kroppsvård på temat mandel

L'Occitane Almond.

Kroppsvård från L’Occitane med doft av mandel. Inte svårt att lista ut att det är en helt underbar kombination. Nedan tipsar vi om hur du kan få en fullständig kroppsrutin fullpackad med mandelmjölk, mandelolja och mandelproteiner. Dessutom måste vi tipsa om deras senaste lansering i produktserien, Almond Shower Shake. Duscholja med tvåfas-formula som ska skakas innan användning. Shake it like a polaroid picture. Du hittar i vanlig ordning mer info nedan.


Börja skrubba.

Först ut är givetvis kroppsskrubben. För du har väl ej missat Almond Shower Scrub? En varsamt exfolierande och samtidigt löddrande skrubb. Sedan är det dags för bästsäljaren Almond Shower Oil som vid kontakt med vatten bildar ett skum och lämnar huden återfuktad och len som silke.


Skakig nyhet.

En av de senaste lanseringarna hos L’Occitane, Almond Shower Shake, är en duscholja som innehåller både mandelolja och mandelmjölk. Var ej orolig, produkten ska ligga i två skikt i flaskan, därav måste den skakas innan användning så att de två komponenterna blandas. Den får en mjölkaktig formula som sedan bildar ett lödder när den masseras.


Få lyster.

Sista steget är givetvis återfuktningen och såklart med doft à la mandel. Almond Milk Veil är en kroppsmjölk som inte bara ger fukt utan innehåller även mikropärlor som tillför lätt lyster. Är du redan en stark förespråkare för denna produktserie så måste vi passa på att tipsa om Almond Body Kit, där du hittar några favoriter ur serien.

Shoppa L’Occitane Almond.

Filter
10 produkter
LOccitane Almond Shower Oil
250ml 500ml
Y
LOccitane Almond Shower Oil

fr. 185 kr

6
LOccitane Almond Body Kit Y
LOccitane Almond Body Kit

549 kr

0
LOccitane Almond Hand Cream (30ml) Y
LOccitane Almond Hand Cream (30ml)

79 kr

0
LOccitane Almond Milk Veil (250ml) Y
LOccitane Almond Milk Veil (250ml)

319 kr

0