Koreansk hudvård inom Clean Beauty

Koreansk hudvård inom Clean Beauty.

Hudvård med minimalistiska ingredienslistor men med produkter som fortfarande genererar snabba resultat och som funkar på alla hudtyper. Yes, yes and yes! Har du inte lyckats lista ut det än så är det givetvis det koreanska skönhetsmärket Cosrx vi syftar på här. Du hittar nu detta varumärke hos oss, likaså finner du även några av våra absoluta favoritprodukter några få scroll ner.


Balanserande rengöring.

Låt oss presentera våra tips i kronologisk ordning. I hudvårdssammanhang blir det alltså rengöringskategorin som kommer först. Börja dagen med Low pH Good Morning Gel Cleanser, på så sätt får du en skonsam men fortsatt effektiv rengöring som håller huden i balans. Klicka ut lite produkt på fuktiga händer, jobba upp ett skum, applicera på ansikte och skölj sedan bort med vatten. Men våra rengöringstips från Cosrx slutar inte där. One Step Original Clear Pad är perfekt för dig som upplever blemmor och tilltäppta porer. Här har du nämligen pads som varsamt exfolierar din hy så du får en mer strålande sådan. Dessa pads funkar även utmärkt som mask, låt de helt enkelt få ligga kvar på huden i några minuter för att verkligen återställa balansen i huden. Du kan då räkna med en hy som nått zen eftersom denna behandling har en riktigt lugnande effekt.


Fortsatt stor trend.

När vi ändå snackar orenheter, döda hudceller och tilltäppta porer så ska vi såklart även slänga in AHA/BHA Clarifying Treatment Toner i mixen. Denna bästsäljande produkt är perfekt för att tackla en glåmig och torr hy, tacka AHA och BHA för det. Nu är dessutom din hy ordentligt preppad för efterföljande hudvård. Som typ Advanced Snail 92 All in one Cream. För inte trodde du vi skulle prata K-beauty utan att ens nämna snigelsekret trenden? Även om det inte låter vidare spicy så kommer denna ingrediens med en rad fördelaktiga egenskaper. Vi diggar åtminstone produkter som lugnar, reparerar och återfuktar vår hud, gör inte du? Sist men inte minst vill vi tipsa om en produkt som vi gärna avslutar dagen med nämligen Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask. Använd som en ansiktsmask, sovmask eller ansiktskräm. Risextrakt och niacinamid kommer oavsett verka för en mjukare hy med maxad lyster.

Upptäck Cosrx.

Filter
13 produkter
CosRx BHA Blackhead Power Liquid (100ml) Y
CosRx BHA Blackhead Power Liquid (100ml)

309 kr 309 kr Rek.pris 

3
CosRx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence (100ml) Y
CosRx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask (60ml) Y
CosRx One Step Moisture Up Pad (70pads) Y
CosRx One Step Moisture Up Pad (70pads)

289 kr 289 kr Rek.pris 

0
CosRx Advanced Snail 92 All in one Cream (100ml) Y
CosRx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask (60ml) Y
CosRx Two In One Poreless Power Liquid (100ml) Y
CosRx One Step Original Clear Pad (70pads) Y
CosRx One Step Original Clear Pad (70pads)

289 kr 289 kr Rek.pris 

1
CosRx Oil Free Ultra Moisturizing Lotion (100ml) Y
CosRx Balancium Comfort Ceramide Cream (80g) Y
CosRx AHA 7 Whitehead Power Liquid (100ml) Y
CosRx AHA 7 Whitehead Power Liquid (100ml)

259 kr 259 kr Rek.pris 

0
CosRx Low pH Good Morning Gel Cleanser (150ml) Y
CosRx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner (150ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >