Komplettera din sminkning med dessa produkttips

Sminkning för sommaren.

De flesta av oss skulle nog kunna göra sin sminkrutin i sömnen. För många har den sett ganska lik ut de senaste månaderna, kanske till och med åren? Men visst är det alltid kul med lite förändring. Vi har några tips på hur du kan komplettera din vanliga vardagssminkning för att passa sommaren, och allt som hör till, lite bättre. Du hittar våra tips nedan.


Lystergivande makeup.

Med några få och enkla steg kan du fixa en mer somrig look. Kanske att du önskar en mer solkysst finish till exempel? Efter du lagt din bas kan du då komplettera din sminkning med en bronzer, som exempelvis Bronzing Powder. Du får en naturlig nyans med ett lätt skimmer. Du har fyra olika nyanser att välja mellan här, så du finner en som matchar just din hudton. Önskar du desto mer glow så är en highlighter, typ Strobe Cream, en alldeles utmärkt följeslagare i sommar. Välj Goldlite för en nyans med mer guldiga toner som passar en solkysst hy alldeles utmärkt.


Tillsätt mer färg.

När vi ändå är på ämnet Goldlite och lyster så måste vi även nämna det faktum att den omåttligt populära Prep + Prime Fix nu även finns i denna nyans. Settingspray som håller makeupen på plats hela dagen och som nu även levererar glow. Men en sommar makeup handlar inte bara om en solkysst hy och lite extra lyster, inte om du frågar oss i alla fall. Vi matchar gärna ovan med ett par färgstarka läppar. Såklart med storfavoriten Powder Kiss som ger ett mer blurrat slutresultat samtidigt som formulan verkar återfuktande. Vi bär gärna läppar i röda eller rosa toner, som nyanserna Werk, Werk, Werk eller A Little Tamed.

Shoppa produkterna.

Filter
28 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Goldlite Rose Lavender
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

fr. 180 kr fr. 200 kr Rek.pris 

76
Mac Cosmetics Strobe Cream
Goldlite Pinklite Peachlite Silverlite Redlite
MAC Cosmetics Strobe Cream

350 kr Rek.pris 

9
Mac Cosmetics Bronzing Powder
MAC Cosmetics Bronzing Powder

275 kr Rek.pris 

2
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick

200 kr Rek.pris 

12
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick Best Of Me
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick Ripened
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick Impulsive
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick My Tweedy
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick Mandarin O
MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick Sultriness

Leverans hem till dörren. Läs mer >