Komplettera din rutin med hudvård från Eneomey

Hur ser dina rutiner ut?

Eneomey är en hudvårdsserie med kraftfulla produkter som sedan 2017 har en ny och uppdaterad formula. Varumärket har utarbetat ett dynamiskt hudvårdsprogram med bevisad anti-aging effekt. Effektiviteten i produkterna utgörs av den perfekta koncentrationen av aktiva ingredienser, såsom stabiliserat C-vitamin, glykolsyra och fytinsyra, för ett optimalt resultat. Eneomey-programmet regenererar huden för en yngre, renare och klarare hud. Vi har tagit fram några produkter från varumärkets sortiment att komplettera morgon- respektive kvällsrutinen med.


Morgonrutin.

Daylight C20 är ett koncentrat som inte bara jobbar utjämnande på hudtonen utan även verkar lystergivande och uppmjukande på fina linjer och rynkor. Daylight C20 neutraliserar fria radikaler och huden får tillbaka sin elasticitet. Applicera varje morgon över hela ansiktet, även runt ögonen. Perfekt som makeupbas. Glöm inte att även använda Sunlight Screen SPF50+ vid solexponering.


Kvällsrutin.

Den cellstimulerande nattkrämen Stim Renew 8 jämnar ut texturen och ger en fin lyster till huden. Stimulerar kollagenproduktionen och elastinsyntesen. Efter rengöring med Soft Cleanser, applicera över ansikte och hals till kvällen. Massera försiktigt för att hjälpa absorptionen. Om huden inte är van vid glykolsyra, rekommenderas att vänja in produkten med några gånger i veckan.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Eneomey Soft Cleanser (150ml) Y
Eneomey Soft Cleanser (150ml)

434 kr 595 kr Rek.pris 

0
Eneomey Sunlight Screen SPF50+ (50ml) Y
Eneomey Sunlight Screen SPF50+ (50ml)

349 kr 545 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >