Kom i form med FOREO

Dags för ett träningspass.

Sugen på att komma i form igen? Inget aerobicspass vi syftar på här direkt, vi menar så klart din hy. Senaste lanseringen från FOREO innebär nämligen en ansiktsbehandling som aktiverar alla dina muskler i ansikte och hals och resultatet blir en fastare hy med mer spänst. Ett träningspass helt i vår smak. Vi berättar mer om BEAR och BEAR mini som du nu finner i vårt sortiment.

Just nu får du en Foreo Serum Serum Serum (30ml) till ett värde av 645 kronor när du köper en FOREO Bear eller en FOREO Bear Mini! Kampanjen gäller så långt lagret räcker.


Så här funkar nyheten.

Vad är det för typ av träning du har framför dig? I detta fall är det mikroström som levererar ett intensivt träningspass som formar ansiktet. Men du behöver ej vara orolig, i nyheten finner du nämligen det patenterade Anti-Shock System som med sensorer kan mäta hudens resistans och som anpassar mikroströmmarnas intensitet därefter. Ganska smart va?


Kommer i två varianter.

Denna nyhet kommer i två olika storlekar. Den större kommer med flera intensitetsnivåer och funkar utmärkt som både riktad behandling samt för hela ansiktet, varav den mindre funkar bäst för förstnämnda. Kom dock ihåg att alltid använda ett ledande serum, gel eller kräm när du använder någon av dessa nyheter. Vi rekommenderar FOREOs egna Serum Serum Serum för bästa resultat.

Shoppa produkterna.

Filter
3 produkter
FOREO BEAR Fuchsia
FOREO BEAR Fuchsia

3495 kr 3495 kr Rek.pris 

0
New
FOREO BEAR mini Pearl Pink
FOREO BEAR mini Pearl Pink

2495 kr 2495 kr Rek.pris 

0
New
FOREO BEAR mini Lavender
FOREO BEAR mini Lavender

2495 kr 2495 kr Rek.pris 

0
New

Leverans hem till dörren. Läs mer >