Kallare toner med Björn Axén

Be cold.

Önskar du också en kall sommar? Alltså kalla toner i håret, givetvis vill vi ha ett fortsatt varmt väder i sommar. Har du blont hår och vill bli kvitt gula och varma toner i håret så har vi produkterna för dig. Eller rättare sagt, Björn Axén har produkterna för dig. Vi berättar mer om dessa nedan.


A real cool duo.

Du kan enkelt få en kallare nyans i håret bara genom att byta ut ditt vanliga schampo och balsam mot något som innehåller pigment, som Cool Silver Shampoo och Cool Silver Conditioner. Då får du i stället en duo som verkar för att dämpa gula och varmare toner i håret samtidigt som produkterna gör ditt hår både mjukt och mer glänsande.


Wanna go colder?

Upplever du att ovan inte riktigt känns tillräckligt är det dags att plocka fram färginpackningen. För inte har du missat att Björn Axén har flertalet olika nyanser? Bland annat Cool Silver Blonde. Och oroa dig inte, du behöver inte var rädd för slitage i håret. Denna innehåller både aminosyror, vitaminer, UV-skydd och oljor som tillför vård samtidigt som den neutraliserar oönskade toner.

Shoppa produkterna.

Filter
3 produkter
Björn Axén Cool Silver Shampoo (250ml) Y
Björn Axén Cool Silver Shampoo (250ml)

121 kr 180 kr Rek.pris 

2
Björn Axén Cool Silver Conditioner (250ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >