Kallare ton i håret oavsett hårfärg

Ta det kallt.

Nog med varmare skiftningar i håret. Vi har lösningen för hur du återfår en kallare ton. Eller ja, Redken har lösningen. Deras hårvårdsserie Color Extend betyder räddningen för många svall med nu lite gulare skiftningar. Vi tipsar om några produkter utefter olika hårnyanser som kanske kan vara värt att kika närmare på.


Koppartoner i brunt hår?

Senaste lanseringen från Redken är denna hårvårdsserie för dig med brunt hår som vill bli kvitt koppartoner i svallet. Både schampo och balsam kommer med blå pigment för att neutralisera mer orangea toner i håret. Använd direkt efter salongsbesöket vid färgbehandlat hår eller vid behov om du har naturligt brunt hår.


Skiftar ditt gråa hår i gult?

Hårvårdsserien för dig med grått hår som vill eliminera gula toner samtidigt som aminosyror verkar för att stärka och mjuka upp en grövre hårtextur. När hår förlorar pigment leder det ofta till att hårstråets textur förändras. Titta därför närmare på Redken Graydiant, schampo och balsam som inte bara bibehåller önskad nyans utan även ger ett mer mjukt och följsamt hår.


Varmare nyanser i blont svall?

Precis som hårvårdsserien Graydiant så kommer även denna serie hårvård med violetta pigment för att hålla varma nyanser borta. Redken Blondage är för ett blont hår som önskar bevara en ljus och kall ton i håret. Denna serie, som dessutom kommer med en inpackning, funkar alldeles utmärkt både till naturligt blont hår och till behandlat sådant.

Shoppa produkterna.

Filter
8 produkter
Redken Color Extend Blondage Shampoo (300ml) Y
Redken Color Extend Blondage Shampoo (300ml)

145 kr 220 kr Rek.pris 

19
Redken Color Extend Blondage Conditioner (250ml) Y
Redken Color Extend Blondage Duo Y
Redken Color Extend Blondage Duo

fr. 293 kr fr. 470 kr Rek.pris 

6
Redken Color Extend Brownlights Shampoo (300ml) Y
Redken Color Extend Brownlights Conditioner (250ml) Y
Redken Color Extend Graydient Conditioner (250ml) Y
Redken Color Extend Graydiant Shampoo (300ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >