Infuserad med hyaluronsyra

Hyaluronic från By Terry.

Den gemensamma nämnaren bland dessa produkter är hyaluronsyra. Fuktbomb som gör att du upplever en hy som känns strammare med mer elasisitet och fasthet samt med mindre synliga linjer. Ingrediens som dessutom skyddar och stärker hudens skyddsbarriär samtidigt som hyaluronsyra verkar reparerande. Det är alltså dunderingrediensen som du finner i serien Hyaluronic från By Terry. I denna serie finns dessutom nu även en ny produkt, den presenterar vi nedan.


Starten på succén.

Produkten som satte det hela i rullning nämligen Hyaluronic Hydra-Powder. Den både fixerar din makeup och levererar en helt underbar finish. Perfekt produkt att avsluta din makeup med om du önskar ett mer matt men fortsatt naturligt slutresultat. Riktigt bra är den därför för dig som upplever en mer blank hy som du vill matta ner under dagen.


Senaste tillskottet.

Nu finns alltså ytterligare en produkt på samma tema som ovan, Hyaluronic Pressed Hydra-Powder. Den väsentliga skillnaden här är att de tagit detta redan ikoniska finishingpuder och skapat en kompakt variant i stället. Du kan alltså förvänta dig exakt samma resultat, frågan är alltså bara vad för formula du föredrar på ditt puder.


Mer täckande.

Förresten, inte har du missat det faktum att Hyaluronic Hydra-Powder även kommer med en färgad version med åtta olika nyanser? Önskar du ännu mer täckning med samma vårdande egenskaper så måste vi såklart även tipsa om Hyaluronic Hydra Foundation. Från lätt till full täckning och som dessutom levererar SPF30. Du hittar produkterna nedan.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder (10g)

340 kr 425 kr Rek.pris 

5
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder
By Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder

450 kr 450 kr Rek.pris 

0
New
By Terry Hyaluronic Hydra-Foundation
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil

Leverans hem till dörren. Läs mer >