Hydraskin från Darphin

Hydraskin från Darphin.

Huden behöver återfuktning året om, även på under de värmare månaderna. Däremot kan de vara fördelaktigt att använda hudvård med en mer lätt formula under dessa tider. Vi tipsar om Hydraskin från Darphin, serie hudvård som motverkar en torr hy och förser den med fukt dag efter dag. Vi lyfter några produkter ur serien nedan.


Effektivt koncentrat.

Starta din hudvårdsrutin med serum som appliceras på ett ordenligt rengjort ansikte. Intensive Skin-Hydrating Serum penetrerar din hy med hjälp av bland annat granatäpple och gör att koncentratet kan leverera fukt och återuppliva vattenreserverna i cellerna. Ett serum för en mer långvarig lösning.


Lättare formula.

Du hittar i serien två ansiktskrämer, Light och Rich, förstnämnda slår vi ett extra slag för så här års. Idealisk för torr hy och verkar återfuktande i 24h. Det naturliga innehållet i produkten, som glasört och lavendel, väcker fuktmekanismen och låter din hy bibehålla fukt. Formulan har en lätt gelaktig textur vilket gör att den passar perfekt i sommar.


Uppiggande hudvård.

I serien hittar du även en ögonkräm, All-Day Eye Refresh Gel-Cream, som reducerar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Vem skulle inte behöva en sådan produkt i sin hudvårdsrutin? Lätt formula som även den verkar återfuktande. Dessutom är samtliga produkter fria från parabener, mineralolja, ftalater och formaldehyd.

Upptäck Hydraskin.

Filter
5 produkter
Darphin Hydraskin Cooling Stick (15gr)
Darphin Hydraskin Serum (30ml)
Darphin Hydraskin Serum (30ml)

543 kr 679 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Rich (50ml)
Darphin Hydraskin Rich (50ml)

479 kr 599 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Light (50ml)
Darphin Hydraskin Light (50ml)

479 kr 599 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel Cream (15ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >