Hydraskin från Darphin

Hydraskin från Darphin.

Har du en hy som känns stram och uttorkad? Inte alls konstigt egentligen. Tänk bara på vad din hy får utstå nu i vinter: snabba temperaturskillnader då vi varvar varma stunder inomhus med kallare stunder utomhus. Det kommer även din hy att känna av och kan resultera i en torrare sådan. Därför måste vi givetvis tipsa om hudvårdslösningar som kan råda bot på dilemmat: Darphin Hydraskin.


Effektivt koncentrat.

Starta din hudvårdsrutin med serum som appliceras på ett ordenligt rengjort ansikte. Intensive Skin-Hydrating Serum penetrerar din hy med hjälp av bland annat granatäpple och gör att koncentratet kan leverera fukt och återuppliva vattenreserverna i cellerna. Ett serum för en mer långvarig lösning.


Rik formula.

Du hittar i serien två ansiktskrämer, Light och Rich, varav sistnämnda slår vi ett litet extra slag för så här års. Den är idealisk för torr hy och verkar återfuktande i 24 timmar. Glasört, sheasmör och lavendel är några av de ingredienser som väcker fuktmekanismen och låter din hy bibehålla fukt. Inte att glömma är att denna kräm har en härligt rik formula.


Uppiggande hudvård.

I serien hittar du även en ögonkräm, All-Day Eye Refresh Gel-Cream, som reducerar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Vem skulle inte behöva en sådan produkt i sin hudvårdsrutin? Lätt formula som även den verkar återfuktande. Dessutom är samtliga produkter fria från parabener, mineralolja, ftalater och formaldehyd.

Upptäck Hydraskin.

Filter
5 produkter
Darphin Hydraskin Rich (50ml) Y
Darphin Hydraskin Rich (50ml)

599 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Serum (30ml) Y
Darphin Hydraskin Serum (30ml)

679 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Light (50ml) Y
Darphin Hydraskin Light (50ml)

599 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Cooling Stick (15gr) Y

Leverans hem till dörren. Läs mer >