Hydraskin från Darphin

Hydraskin från Darphin.

Huden behöver återfuktning året om, framförallt under de kyligare månaderna. Vi tipsar om Hydraskin från Darphin, serie hudvård som motverkar en torr hy och förser den med fukt dag efter dag. Vi lyfter några produkter ur serien nedan.


Effektivt koncentrat.

Starta din hudvårdsrutin med serum som appliceras på ett ordenligt rengjort ansikte. Intensive Skin-Hydrating Serum penetrerar din hy med hjälp av bland annat granatäpple och gör att koncentratet kan leverera fukt och återuppliva vattenreserverna i cellerna. Ett serum för en mer långvarig lösning.


Lättare formula.

Du hittar i serien två ansiktskrämer, Light och Rich, sistnämnda slår vi ett extra slag för så här års. Idealisk för torr hy och verkar återfuktande i 24h. Det naturliga innehållet i produkten, som glasört och lavendel, väcker fuktmekanismen och låter din hy bibehålla fukt. Formulan har en rikare textur vilket gör att den passar perfekt i höst.


Uppiggande hudvård.

I serien hittar du även en ögonkräm, All-Day Eye Refresh Gel-Cream, som reducerar synligheten av mörka ringar och påsar under ögonen. Vem skulle inte behöva en sådan produkt i sin hudvårdsrutin? Lätt formula som även den verkar återfuktande. Dessutom är samtliga produkter fria från parabener, mineralolja, ftalater och formaldehyd.


Uppfriskande fukt.

Låt oss presentera en riktig fuktbomb till ansiktsmask. Nyheten Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask är allt vi behöver dessa kommande månader. Den både förser din hy med fukt i upp till 24h samtidigt som den verkar för att förminska tappet av vatten i din hy. Helt klart en win-win. Innehåller hyaluronsyra som plumpar huden samtidigt som formulan väcker en trött hy till liv.

Upptäck Hydraskin.

Filter
6 produkter
Darphin Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask (50ml) Y
Darphin Hydraskin Cooling Stick (15gr) Y
Darphin Hydraskin Cooling Stick (15gr)

351 kr 357 kr 439 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Serum (30ml) Y
Darphin Hydraskin Serum (30ml)

543 kr 564 kr 679 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Rich (50ml) Y
Darphin Hydraskin Rich (50ml)

473 kr 599 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin Light (50ml) Y
Darphin Hydraskin Light (50ml)

479 kr 490 kr 599 kr Rek.pris 

0
Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel Cream (15ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >