Hydramemory från Comfort Zone

Släck törsten.

Törstig hy är inte direkt något ovanligt dilemma - framför allt inte så här års. Hudens förmåga att återfukta kan förvärras av just yttre faktorer såsom kraftiga temperatursskillnader, vind och torr luft. Se därför till att hitta hudvård som inte bara ger fukt i stunden utan snarare verkar mer långsiktigt med kontinuerlig tillförsel och som dessutom reparerar samt skyddar hudens barriär. Produktserien Hydramemory från Comfort Zone gör just det. Produkterna verkar återfuktande i 24 timmar genom att fylla på hudens vattenreserv och skydda samt balansera hudens yttersta lager.


Effektiva hudvårdsprodukter.

Efter du rengjort ditt ansikte kan du börja med att applicera essence som bland annat gör efterföljande hudvård mer effektiv. Vid din dagliga rutin kan du därefter applicera serumet som boostar produktionen av hyaluronsyra i din hy. Om du vill satsa på en intensivkur på kvällskvisten så applicera masken i stället för serumet.


Beroende på klimat.

Efter du applicerat ovan är det dags för ansiktskräm. I produktserien hittar du två olika. Cream Gel lämpar sig bäst till en normal till blandhud och till ett varmare klimat. Cream däremot passar bättre till en normal alternativt mer uttorkad hy. Denna ansiktskräm passar alla klimat men bor du i kallare breddgrader så är det definitivt denna du ska kika närmare på.


Sudda bort trötthetstecken.

Upplever du svullnad och mörka ringar kring ögonen? Inte så konstigt så här års! Testa Eye Gel som appliceras som sista steget i rutinen och kan användas som en del av din dagliga rutin. Känns behovet extra starkt så kan den återappliceras under dagen.

Upptäck Hydramemory.

Filter
7 produkter
comfort zone Hydramemory Mask (15ml) Y
comfort zone Hydramemory Mask (15ml)

75 kr 75 kr Rek.pris 

1
comfort zone Hydramemory Essence (100ml) Y
comfort zone Hydramemory Essence (100ml)

595 kr 595 kr Rek.pris 

1
comfort zone Hydramemory Eye Cream Gel (15ml) Y
comfort zone Hydramemory Mask (60ml) Y
comfort zone Hydramemory Mask (60ml)

445 kr 445 kr Rek.pris 

1
comfort zone Hydramemory Serum (30ml) Y
comfort zone Hydramemory Serum (30ml)

645 kr 645 kr Rek.pris 

1
comfort zone Hydramemory Cream Gel (60ml) Y
comfort zone Hydramemory Cream Gel (60ml)

645 kr 645 kr Rek.pris 

0
comfort zone Hydramemory Cream (60ml) Y
comfort zone Hydramemory Cream (60ml)

645 kr 645 kr Rek.pris 

2

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >