Hyaluronic Hydra-Concealer från By Terry

Allt du vill veta om By Terrys nya concealer.

Har du svårt att hitta en concealer som inte blir kakig under ögonen? Du är inte ensam. Att concealern letar sig in i de fina linjerna kring ögonen är ett vanligt problem, inte minst om du har torr eller mogen hy. Så vad är då hemligheten, hur får man till en concealer som inte creasar? Det viktigaste du kan göra är att satsa på rätt produkt. By Terry riktar in sig på just detta problem genom att addera hudvårdande egenskaper till deras nylanserade Hyaluronic Hydra-Concealer. Visst låter det magiskt?


Hudvårdande concealer.

Nya Hyaluronic Hydra-Concealer levererar allt vi vill ha i en concealer, inklusive en vegansk formula med 87 procent hudvård. Huvudingrediensen är hyaluronsyra som låser in fukt, ökar elasticiteten och slätar ut fina linjer. Hästkastanjfröextrakt är en annan stjärningrediens som hjälper till att ljusa upp mörka ringar under ögonen och sudda bort tecken på trötthet.


Perfekt färgmatchning.

Utöver att den fungerar som en härlig ögoncreme, så är detta en fantastisk concealer. Applikatortoppen är lätt att använda och med ett klick kan du enkelt täcka mörka ringar, pigmenteringar, ojämnheter och blemmor. Du får en lätt till medium täckning som kan byggas upp till önskad grad. De sex nyanserna passar alla hudtyper och ett fokuspulver anpassar sig till din unika hudton för en perfekt färgmatchning.


Makeup med hyaluronsyra.

Vi vet vid det här laget att smink inte ser bra ut om vi inte också tar hand om huden. By Terrys Hyaluronic-serie är därför utvecklad med hyaluronsyra för att få en slät och jämn hy för perfekt applicering. Den kraftfullt återfuktande hyaluronsyran har flera egenskaper som huden älskar och hjälper till att skapa en flawless look. Serien passar alla hudtyper, du hittar produkterna hos oss!

Shoppa nyheten.

Filter
1 produkter
By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer
Y
By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer

380 kr 380 kr Rek.pris 

0
New

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >