Fri frakt!
Skickas inom 24h
Bonus på alla köp!
Hugo Woman Gift Set i gruppen Parfym / Gift set & kits hos Bangerhead (B016502)
Hugo Woman Gift Set

Hugo Boss
Hugo Woman Gift Set

650 kr / 356 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B016502

Hugo Woman är en fruktig, blommig doft med ett okonventionellt, pojkaktigt inslag, och kombinerar oväntade naturliga och banbrytande molekyler. Doften förenar traditionellt feminina och oväntade maskulina noter, vilket skapar en kontrast mellan doftnoter och förnimmelser och omdefinierar därmed konventionerna kring kvinnliga dofter och återspeglar varumärkets minimalistiska glamour.

Mogna boysenbär och sprudlande italiensk mandarin vägs upp av den örtiga berginspirerade friskheten hos Himalayan red grass. Doftens öppningsnot förmedlar inspiration, äventyr och den nyvunna erfarenhetens lockelse.

Arabisk jasmin och överdådiga, gåtfullt fruktiga svarta plommon sammanstrålar med den hemlighetsfulla elegansen hos iris och den kryddiga, rökiga intensiteten hos indiskt svart te, som tillför ett oväntat pojkaktigt inslag. Hjärtnoten i Hugo Woman är en spännande blandning av berusande kvinnlighet och maskulina intriger.

Basnoterna är som en uppenbarelse - fängslande tränoter med skimrande sandelträ spetsat med cederträ, som får en varm anstrykning av vällustigt feminin ambra. Slutnoterna är fascinerande med utsökt fylliga, krämiga och potenta noter med en chic modern torrhet.

Storlek:30ml
Hugo BossMer från Hugo Boss
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Sale
Paco Rabanne Invictus Gift Set

645 kr 860 kr

Sale
Versace Eros Pour Homme EdT Gift Set

438 kr 730 kr

Sale
Versace Eros Pour Femme EdP Gift Set

459 kr 765 kr

Gucci Flora Gardenia Set

785 kr

Sale
Ralph Lauren Polo Red Gift Set

500 kr 670 kr

Paco Rabanne Olympea Gift Set

895 kr

Senast visade

Sale
Hugo BossHugo Woman Gift Set

356 kr 650 kr