Hugo Boss Bottled Sport Deo Stick (75ml) i gruppen Parfym / Herr / Deodorant för honom hos Bangerhead (B004904)
Hugo Boss Bottled Sport Deo Stick (75ml)

Hugo Boss
Hugo Boss Bottled Sport Deo Stick (75ml)

275 kr / 261 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B004904

Mannen som använder BOSS BOTTLED. SPORT är framgångsrik, tävlingsinriktad och ambitiös. För honom är framgång något som uppnås genom grundlig mental förberedelse. Det finns en naturlig länk mellan HUGO BOSS och sportvärlden. I år har HUGO BOSS och formel 1-stallet McLaren samarbetat i 30 år.

Med anledning av det 30-åriga samarbetet med McLaren är en av stallets främsta förare ambassadören för BOSS BOTTLED. SPORT. Jenson Button blev världsmästare år 2009. Han är känd för sin förmåga att fokusera och för sin känsla för kontroll. Jenson Button är en utmärkt ambassadör för BOSS BOTTLED. SPORT. då han upprepade gånger nått framgång genom mental förberedelse!

Sammansättning av medryckande toppnoter av citrus kombinerat med fräscha hjärtnoter och en bas av aromatiska och träiga noter är en energigivande doft som utgör den perfekta förberedelsen för kommande utmaningar.

TOPPNOTER Den omedelbara doften av noter av citrus från grapefrukt och yuzuskal till- sammans med rosépepparkorn ökar sinnena och förstärker kroppsreflexerna.

HJÄRTNOTER Lavendel och kardemumma i kombination med en mist av eteriska oljor har motiverande egenskaper och stärker medvetenheten.

BASNOTER De uppenbart maskulina basnoterna av vetiver, tonkaböna och patchouli garanterar en orubblig väg till framgång."

Parfym:Deodorant
Storlek:75ml
Hugo BossMer från Hugo Boss
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Senast visade