Hudvårdtips för vintern

Trotsa vinterkylan.

Den hårda kylan gör att din hy får utstå en hel del i vinter. Den utsätts nu för större temperaturskiftningar samt torkas snabbare ut av vårt torra inomhusklimat. Resultatet? Du kan få en hy som blir uttorkad och som dessutom blir mer känslig och reaktiv. Eksem och andra inflammatoriska tillstånd har även en tendens till att eskalera under denna period. Därför har vi några tips från Akademikliniken som verkar för att balansera din hy och trotsa vinterkylan. Vi berättar mer nedan.


Serum.

Serum är som bekant en koncentrerad och ofta effektiv hudvårdslösning. Välj därför detta med omsorg. Pure Lift Serum verkar återfuktande, perfekt så här års. Dessutom, tack vare peptider och niacinamid, verkar den för att reducera synliga rynkor och för att ge din hy spänst.


Ansiktsolja.

Till vinter kan huden även kännas lite trött och glåmig. Här gäller det att fylla på med lyster. Pure Glow Oil gör just det. Eftersom oljan även innehåller vitamin C så kan du räkna med en hy som upplevs jämnare i både ton och struktur. Oljan är även barriärstärkande, perfekt om din hy känns lite obalanserad.


Ansiktskräm.

Avsluta rutinen med ansiktskräm. Inte helt ovanligt är det att du i kylan behöver lite fetare ansiktskrämer, vi vill därför passa på att tipsa om Cure Recovery Creme. En rik och närande mjukgörare som återhämtar din hy från stress, torrhet och irritationer.

Shoppa rutinen från Akademikliniken.

Filter
3 produkter
Akademikliniken Cure Recovery Cream (50ml) Y
Akademikliniken Cure Recovery Cream (50ml)

484 kr 865 kr Rek.pris 

4
Akademikliniken Pure Lift Serum (50ml) Y
Akademikliniken Pure Lift Serum (50ml)

592 kr 849 kr Rek.pris 

2
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml) Y
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)

975 kr 1495 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >