Hudvårdstips från Dermalogica

Hitta din hudvårdsrutin.

Sugen på att uppdatera din hudvårdsrutin? Våra Dermalogica-experter är här och redo at besvara alla de vanligaste hudvårdsfrågorna så att du lättare kan hitta den optimala rutinen för just din hy. Scrolla ner för att lära dig proffs-tipsen och upptäck produkterna som håller vad de lovar!


Hur kan jag återfukta min torra hy?

För dig med torr hy rekommenderar vi en skonsam men effektiv rutin med massor av fuktboost. Börja din rutin med den den oljebaserade rengöringen Precleanse Balm, applicera sedan Skin Hydrating Booster för att ge din hy en djupgående fuktboost och avsluta rutinen med Skin Smoothing Cream. Denna bästsäljande återfuktare kan du använda både morgon och kväll förser din hy med långvarig fukt samtidigt som den stärker hudens barriär.


Min hy är glåmig. Vad kan jag göra?

En glåmig och trött hy mår väldigt bra av regelbudne exfolierign. Vi rekommenderar Daily Microfoliant som är en enzymbaserad exfoliering som tar bort döda hudceller så att du upplever en hy med mer lyster och är så pass skonsam att du kan använda den varje dag. Addera en extra dos av lyster med hjälp av BioLumin-C Serum som förser din hy med C-vitamin och förstärker hudens naturliga skyddsbarriär. 


Jag är 40+ och får fortfarande orenheter. Vad kan jag göra?

Retinol Clearing Oil är den perfekta produkten att addera till din rutin om du får orenheter och vill även jobba på linjer och pigmenteringar! Använd oljan under natten för att öka hudens motståndskraft och jobba talgreglerande. På dagen kan du använda Active Clearing Oil Free Matte-krämen för att reglera talgproduktionen och hålla hudytan matt utan att täppa till porerna.


Jag är intresserad av kemisk peeling. Kan man få salongsresultat hemma?

Den perfekta hemmakuren för ökad lyster, spänst och som jobbar pigmenthämmande är Rapid Reveal Peel. Nästan som på salong! Här har du en kur om tio tuber, en för varje vecka i tio veckor. Behanlingen boostar cellförnyelsen så du kommer uppleva en fräschare hy med lyster. Använd tillsammans med BioLumin-C Serum och en fuktprodukt såsom Active Moist 2.0 för bästa resultat, 

Shoppa produkterna.

Filter
8 produkter
Dermalogica Skin Smoothing Cream
50ml 100ml 15ml
Y
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fr. 139 kr fr. 185 kr Rek.pris 

62
Dermalogica Daily Microfoliant
75g 13g
Y
Dermalogica Daily Microfoliant

fr. 140 kr fr. 155 kr fr. 175 kr Rek.pris 

76
Dermalogica BioLumin-C Serum (30ml) Y
Dermalogica BioLumin-C Serum (30ml)

737 kr 985 kr Rek.pris 

7
Dermalogica Active Moist 2.0
100ml 50ml
Y
Dermalogica Active Moist 2.0

fr. 356 kr fr. 470 kr Rek.pris 

6
Dermalogica Precleanse Balm
90ml 15ml
Y
Dermalogica Precleanse Balm

fr. 129 kr fr. 175 kr Rek.pris 

10
Dermalogica Rapid Reveal Peel (10x3ml) Y
Dermalogica Rapid Reveal Peel (10x3ml)

765 kr 965 kr Rek.pris 

5
Dermalogica Active Clearing: Retinol Clearing Oil (30ml) Y
Dermalogica Active Clearing Oil Free Matte SPF 30 (50ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >