Hudvårdstips från Dermalogica

Frågor och svar.

Vad har du för funderingar gällande hudvård och Dermalogica? Kanske är du en av alla dem som frågat vår hudterapeut något av nedan. Vi reder ut några av de vanligaste frågeställningarna gällande hudvård och hur du kan maximera den för att uppnå önskat resultat.


Jag vill ha en och samma produkt morgon och kväll, vilken fuktkräm kan jag använda?

För dig som inte vill ha för många krämer i skåpet är Skin Smoothing Cream perfekt att använda morgon och kväll för daglig vård och fukt! Denna bästsäljande återfuktare förser din hy med långvarig fukt samtidigt som den stärker hudens barriär.


Min hy känns glåmig och trött, vad kan jag göra?

Det finns ofta en aspekt av sin hudvårdsrutin man kan skylla på om du upplever en glåmig hy. Vi syftar här på avsaknaden av en bra exfoliering. Vi rekommenderar här Daily Microfoliant som är en enzymbaserad exfoliering som tar bort döda hudceller så att du upplever en hy med mer lyster.


Jag är 40+ och får fortfarande finnar och orenheter, vad kan jag göra?

Den perfekta produkten för de som fortfarande kan få blemmor och orenheter men som också vill jobba på fina linjer, rynkor och pigmenteringar! Vi pratar här om Retinol Clearing Oil. Ansiktsolja för natten som ökar hudens motståndskraft, förbättrar hudstruktur och verkar talgreglerande.


Jag skulle vilja göra en kemisk peelingkur på salong men tid och pengar räcker ej till, vad kan jag göra hemma?

Den perfekta hemmakuren för ökad lyster, spänst och som jobbar pigmenthämmande är Rapid Reveal Peel. Nästan som på salong! Här har du en kur om tio tuber, en för varje vecka i tio veckor. Behanlingen boostar cellförnyelsen så du kommer uppleva en fräschare hy med lyster.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Dermalogica Skin Smoothing Cream
50ml 100ml 15ml
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fr. 130 kr fr. 185 kr Rek.pris 

52
Dermalogica Daily Microfoliant
75g 13g
Dermalogica Daily Microfoliant

fr. 130 kr fr. 185 kr Rek.pris 

68
Dermalogica Active Clearing: Retinol Clearing Oil (30ml)
Dermalogica Rapid Reveal Peel (10x3ml)
Dermalogica Rapid Reveal Peel (10x3ml)

772 kr 965 kr 965 kr Rek.pris 

5

Cyber Monday: -20% på nästan allt >