Hudvårdstips för kroppen

Kroppsvård i sommar.

Visst kommer din hy behöva lite extra vård i solen. Solskydd vet vi att du inte skulle gå en dag utan redan, eller hur? Men din kropp kan behöva mycket mer än bara skydd mot solexponering. Vi har några produkttips nedan som vi tror skulle kunna komma väl till användning nu under sommaren.


Exfoliering för kropp.

Att din hy känns torr och fnasig är inte ett helt ovanligt dilemma i dessa tider. Men innan du går på återfuktningen kan det vara fördelaktigt att applicera en exfoliering för att bli kvitt alla döda hudceller som är kvar på huden. Akademikliniken Pure Body Peel är en gel med fina korn som förfinar din hudstruktur och gör din hy mer mottaglig för efterföljande hudvård.


Mjukgörande och återfuktande.

Vidare kan du härefter applicera en återfuktare. Vi rekommenderar Dermalogica Phyto Replenish Body Oil som är en vårdande kroppsolja som inte bara mjukgör utan även lugnar och återställer din hy. Föredrar du däremot en body lotion kan vi tipsa om Akademikliniken Pure Body Boost, perfekt för en torr hy som behöver näring och fukt.


Reducera celluliter.

Kanske önskar du något mer av din kroppsvård. Letar du hudvård som kan hjälpa reducera synliga celluliter så kan det vara så att comfort zone har lösningen för dig. Här hittar du bland annat Body Strategist Cream Gel och Body Strategist Thermo Cream som verkar för att motverka alternativt reducera synligheten av existerande celluliter.


Naturligt brun utan sol.

Det är inte helt orimligt att du, precis som vi, vill matcha sommaren med en solkysst hy. Clarins Self Tanning Milky-Lotion ger en naturlig nyans på både kropp och ansikte. Även James Read Coconut Dry Oil Tan Body ger endast en lätt nyansförändring, kroppsolja som ger en gradvis färg. Vill du däremot ha en mer intensiv nyans så är Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark för dig.

Shoppa produkterna.

Filter
6 produkter
Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark (150ml) Y
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml) Y
Clarins Self Tanning Milky-Lotion (125ml)

239 kr 305 kr Rek.pris 

3
Dermalogica Phyto Replenish Body Oil (125ml) Y
Dermalogica Phyto Replenish Body Oil (125ml)

500 kr 559 kr 625 kr Rek.pris 

0
comfort zone Body Strategist Thermo Cream (200ml) Y
comfort zone Body Strategist Thermo Cream (200ml)

544 kr 725 kr 725 kr Rek.pris 

0
Akademikliniken Pure Body Peel (150ml) Y
Akademikliniken Pure Body Peel (150ml)

365 kr 375 kr Rek.pris 

0
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml) Y
Akademikliniken Pure Body Boost (200ml)

277 kr 495 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >