Hudvårdsserie som verkar återfuktande och lystergivande

Strålande och återfuktad.

Hur du åstadkommer en återfuktad och strålande hud är en fråga som uppkommer relativt frekvent. Svaret är enkelt. Med den återfuktande och lystergivande hudvårdsserien Lumière Essentielle från Darphin. Serie produkter fullproppade med essentiella oljor som garanterar en strålande hy och en återfuktad sådan. Läs mer om hur du kan använda produkterna i din rutin.


Rengöring.

Rengöring är alltid ett måste, men för en hy som önskar mer lyster är den av kanske ännu större vikt. För ett härligt glow krävs nämligen att döda hudceller och annan smuts försvinner. Illuminating Micellar Cleanser är en gel-to-oil-to milk micellär rengöring som gör just det. Trots dess kanske komplexa produktbeskrivning så är det en lättanvänd rengöring som innehåller härliga essentiella oljor som gör att din makeup smälter bort. Vid kontakt med vatten förvandlas den dessutom till en härlig mjölk.


Serum.

Nu dags till steget i rutinen vars formula ofta besitter det mest koncentrerade innehållet. Givetvis är det serum vi syftar på här. Illuminating Oil Serum är precis som rengöringen lite av en hybrid. I denna formula hittar du nämligen också essentiella oljor men i denna produkt har de blivit inkapslade. Dessa flyter runt i serumet som dessutom innehåller bland annat hyaluronsyra som håller fuktnivåerna i huden i schack och i förlängningen gör att din hy plumpas och att linjer suddas ut.


Ansiktskräm.

Vid detta laget har du kanske lyckats lista ut att serien är fullproppad med essentiella oljor, så även ansiktskrämen. För att tala klarspråk så hittar du oljor från tangerin, apelsin, neroli, ros, ylang ylang, cederträ och ingefära i serien, i alla fall i Illuminating Oil-gel Cream. Ansiktskräm som funkar utmärkt att använda både dagtid och nattetid och som kommer med en riktigt härlig formula som blir som en olja när det appliceras.


Ansiktsmask.

Ibland vill du kanske ge din hy en extra liten treat. Vi kallar det för en ansiktsmask i dessa sammanhang. Instant Purifying and Illuminating Mask är en två-stegs mask som du kan komplettera ovan rutin någon gång i veckan med. Du applicerar först leran som du låter sitta på huden fem minuter innan du tvättar bort den för att sedan lägga på ett lager av den mer gelaktiga formulan som du efter några minuter kan massera in överflödet av. Huden får sig en detox samtidigt som den lämnas med mer lyster.

Shoppa produkterna.

Filter
4 produkter
Darphin Lumière Essentielle Oil Serum (30ml) Y
Darphin Lumière Essentielle Oil Gel-Cream (50ml) Y
Darphin Lumière Essentielle Cleanser (125ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >