Hudvårdsrutinen för att lindra en stressad och irriterad hy

De-stress.

Ge din stressade hy den avkoppling den behöver, vi har hudvårdsrutinen för hur du lugnar en irriterad hy. För inte har du missat franska hudvårdsmärket Darphin och deras produktserie Intral? Hudvård perfekt för dig som upplever en känslig hy eller rodnad. Vi har samlat produkterna från serien nedan och skapat en liten hudvårdsrutin kring hur de skulle kunna användas.


Skonsam rengöring.

Börja rutinen med rengöring. Här kan du välja mellan rengöringsmjölk och rengöringsskum. Båda verkar för en skonsam rengöring som bibehåller fuktbarriären. Följ upp med tonern, en mycket mild och skonsam sådan. I dessa produkter hittar du bland annat kamomill, en ingrediens som är antiinflammatorisk och som ger skonsam lindring.


Koncentrerad lösning.

Har huden fortfarande inte riktigt kommit ned i varv så är det här läge att plocka fram serumet. Med detta koncentrat reduceras synligheten av rodnad och verkar för att lugna en annars irriterad hy, detta mycket tack vare bland annat hagtorn, pion och kamomill som du hittar i produkten. Fri från parabener, mineraloljor, ftalater och formaldehyd.


Återfuktning avslutningsvis.

Sista steget är att applicera en återfuktare, här har du både en kräm och ett balm att välja mellan. Båda lämpar sig för en hy som upplever irritation, rodnad, känslighet eller tendenser av rosacea. Du har en rikare textur att vänta i balmet. Givetvis hittar du även en ögonkräm i serien så du slipper mörka ringar och påsar under ögonen.

Upptäck Darphin Intral.

Filter
9 produkter
Darphin Intral Toner (200ml) Y
Darphin Intral Toner (200ml)

304 kr 396 kr Rek.pris 

1
Darphin Intral Redness Relief Recovery Cream (50ml) Y
Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum (30ml) Y
Darphin Intral Air Mousse (125ml) Y
Darphin Intral Air Mousse (125ml)

439 kr 439 kr Rek.pris 

0
Darphin Intral Anti-Oxidant Eye Cream (15ml) Y
Darphin Intral Soothing Cream (50ml) Y
Darphin Intral Soothing Cream (50ml)

699 kr 739 kr Rek.pris 

0
Darphin Intral Redness Relief Recovery Balm (50ml) Y
Darphin Intral Cleansing Milk (200ml) Y
Darphin Intral Cleansing Milk (200ml)

304 kr 396 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄