Hudvårdsrutin från Emma Hardie

Rutin från Emma Hardie.

Vi finns här för att göra scoutandet av bra hudvård lite lättare. Det gör Emma Hardie också. Vi slog våra kloka huvuden ihop och tog fram några favoriter som kom att utgöra en bra basrutin när det kommer till att få en vårdad hy. Schysst va? Du hittar denna hudvårdsrutin nedan.


Vårdande rengöring.

Första steget i hudvårdsrutinen är självklar, det är så klart rengöring. Lika självklart är det att vi kommer rekommendera Moringa Cleansing Balm som medel för att med bravur ta sig i genom detta första steg. Namnet hintar om produktens innehåll, nämligen moringa, som råkar vara lite av en favoritingrediens bland produkter från Emma Hardie. Inte konstigt, den innehåller både vitamin C och A samt kalium och kalcium. Här får du alltså både vård och rengöring i ett.


Boosta med näring.

Givetvis vill vi förse vår hud med ännu mer vård. Det gör du smidigast genom att satsa på en riktigt bra ansiktskräm, ungefär som Moisture Boost Vit C Cream. Även här finner vi vitamin C. Och varför är denna antioxidant så bra igen? Bland annat så neutraliserar den fria radikaler, den ger dig en jämnare hudton samt har en vital del i hudförnyelsen. Komplettera med Protect & Prime SPF30 så får du dessutom ett skydd mot UV-strålning. Den kan dessutom användas individuellt eller som en primer.


Lite extra kärlek.

Men vår hud behöver ytterligare vård under dagen, ett dilemma du löser smidigast med en ansiktsmist. Visste du att Plump & Glow Hydrating Facial Mist inte bara verkar plumpande, lystergivande och återfuktande utan även verkar lugnande? Bra produkt att ha nära helt enkelt. Glöm inte bort att huden kan behöva mer intensiv behandling i bland, i form av en ansiktsmask. Varför inte avsluta dagen med Puryfing Pink Clay Detox Mask? På så sätt blir du av med all smuts som samlats på sig under dagen. Perfekt avslut på en riktigt bra hudvårdsdag.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist (90ml) Y
Emma Hardie Purifying Pink Clay Detox Mask (50ml) Y
Emma Hardie Moisture Boost Vit C Cream (50ml) Y
Emma Hardie Protect & Prime SPF30 (50ml) Y
Emma Hardie Protect & Prime SPF30 (50ml)

550 kr 550 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >